Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης 3 – 2: δείτε τα μαγικά γκολ των ερυθρολεύκων [video]

Δείτε το γκολ του Μαζουάκου, με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 13 στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 21.45, υποδέχτηκε ο Ολυμπιακός στο «Γ.Καραϊσκάκης» την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου με στόχο να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Μαζουακού! Διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή που στέλνει την μπάλα συστημένη στην αριστερή γωνία του Όμπλακ!

Μετά από μόλις λίγα λεπτά, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έκανε κούρσα 40 μέτρων από αριστερά, γύρισε στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, οι παίκτες της Ατλέτικο μπερδεύτηκαν και ο Αφελάι σκόραρε με ψύχραιμο διαγώνιο πλασέ, κάνοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, μετά από εκπληκτική σέντρα ακριβείας από τα αριστερά του Κρίστιαν Ανσάλντι, ο Μάντζουκιτς πήρε υποδειγματικά την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ρομπέρτο, κάνοντας το 2-1 και βάζοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε τα γκολ στο Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης:
https://www.youtube.com/watch?v=BmbJR-Ui_FQ

Διαβάστε πόσα δίνει η Μπενφίκα για τον Γιώργο Σάμαρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.