Όλυμπος: βρήκαν ανθρώπινα οστά που πιθανόν ανήκουν στη…

Σε ποιο πρόσωπο οδηγούν τα οστά, που βρέθηκαν στον Όλυμπο;

Αντιμέτωπη με ένα μακάβριο θέαμα ήρθε σήμερα το πρωί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η οποία εντόπισε διασκορπισμένα οστά στον Όλυμπο, τα οποία εικάζεται πως ανήκουν σε εξαφανισμένη Γαλλίδα τουρίστρια.

Μετά από 4 χρόνια από την εξαφάνισή της, φαίνεται να εντοπίστηκαν τα οστά της 37χρονης τουρίστριας από τη Γαλλία που είχε εξαφανιστεί από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 στην περιοχή του Ολύμπου.

Όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα το πρωί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης δέχθηκε κλήση από μία Ελληνίδα ορειβάτη που βρισκόταν στον Όλυμπο και ένιωσε έντονες ενοχλήσεις, πιθανόν από σκωληκοειδίτιδα.

Στη διάρκεια της επιχείρησης για τη μεταφορά της γυναίκας σε νοσοκομείο της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε από μέλη της Ελληνικής Ομάδας το πτώμα που πιθανότατα ανήκε στη Γαλλίδα τουρίστρια, που αγνοείται από το 2010.

Σημειώνεται, πως η άτυχη 37χρονη γυναίκα είχε ξεκινήσει ανάβαση από την νότια πλευρά του Ολύμπου και σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών διανυκτέρευσε σε ξενώνα των Καρυών, πριν συνεχίσει την πορεία της.

Διαβάστε πώς πέθανε 23χρονη τουρίστρια στην Κρήτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.