Όνειρο Ήταν: τι θα δείτε στις 2 Σεπτεμβρίου. Επεισόδιο 9

Τι πρόκειται να δείτε στο νέο επεισόδιο της σειράς Όνειρο ήταν στις 2 Σεπτεμβρίου;

Συγκλονιστικές ήταν οι εξελίξεις στο 8ο επεισόδιο της κυπριακής σειράς, Όνειρο ήταν που προβλήθηκε απόψε.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Όνειρο ήταν, είδαμε ότι η σχέση του Αντώνη με την ‘Ηβη έχει προκαλέσει τη ζήλια του Πάνου, ο οποίος για πρώτη φορά ομολόγησε στον Αντώνη πως αγαπάει την ‘Ηβη και πως όποιος τολμήσει να την πληγώσει θα τον βρει μπροστά του.

Η υπόθεση του φυλακισμένου Παύλου Συμεωνίδη, η αίτηση αποφυλάκισης και η απόπειρα δολοφονίας του στις φυλακές, δημιούργησε αμηχανία στον Βίκτορα. Η Δόμνα το παρατήρησε και συνειδητοποίησε πως πρέπει να επισπεύσουν τα σχέδιά τους. Ο Παύλος Συμεωνίδης που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και αυτή η είδηση συγκλόνισε και άλλο ένα πρόσωπο, όχι όμως εξαιτίας των ενοχών, αλλά της πραγματικής αγάπης, που κανένας και τίποτα δεν στάθηκε ικανό να την σβήσει.”

Διαβάστε αναλυτικά όσα πρόκειται να συμβούν στο επεισόδιο του Όνειρο Ήταν, που θα προβληθεί 2 Σεπτεμβρίου:

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στο Όνειρο Ήταν:

Στον Αντώνη Σαντοριναίο επιτίθεται ο πυροσβέστης Πάνος Μπόγδανος γιατί αντιλήφθηκε ότι η Ήβη είναι ερωτευμένη μαζί του {δηλαδή με τον Αντώνη Σαντοριναίο}.Οι προσπάθειες που κάνει ο Πάνος Μπόγδανος για να δείξει στην Ήβη τα αισθήματά του πέφτουν στο κενό γιατί η Ήβη δεν νιώθει το ίδιο. Να δει το παιδί της πιέζει η Ελπίδα Δραγούμη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.