Πάολα: γιατί χώρισε με τον Μιχάλη Ποζίδη

Γιατί έφτασαν στον χωρισμό η Πάολα με τον Μιχάλη Ποζίδη;

Σε οριστικό χωρισμό οδηγούνται, όπως όλα δείχνουν, η Πάολα και ο Μιχάλης Ποζίδης. Το ζευγάρι μετά από τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού.

Οι πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια και τον επιχειρηματία να συνεχώς σε αντιπαράθεση το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο έως ότου λυθούν τα προβλήματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιβάλλοντός τους, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους εμφανίστηκαν δύο μήνες πριν και έκτοτε οι καυγάδες έγιναν καθημερινό φαινόμενο, με αποκορύφωμα τη διένεξη σχετικά με μία επαγγελματική απόφαση της Πάολα. Μετά απ’ αυτό, ο Ποζίδης μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε από το σπίτι, όπου συζούσαν, για να μείνουν λίγο χωριστά και να σκεφτούν το μέλλον της σχέσης τους.

Η γνωριμία του Μιχάλη Ποζίδη με την Πάολα έγινε πριν μερικά χρόνια, όταν εκείνη τραγουδούσε στην Θεσσαλονίκη, στα μαγαζιά του πατέρα του, Γιώργου Ποζίδη. Η “Πύλη Αξιού” και η “Πολιτεία” είναι δύο από τα μεγαλύτερα μαγαζιά της πόλης. Στην “Πύλη” η Πάολα…έσπαγε πόρτες πριν μερικά χρόνια, όταν δεν είχε ακόμα αποφασίσει να κατέβει στην Αθήνα και όλοι μιλούσαν για την αισθησιακή τραγουδίστρια με τη μοναδική λαϊκή φωνή. Ο Μιχάλης καθόταν με τις ώρες και την άκουγε και πάντα ένιωθε ότι αυτή η γυναίκα είχε κάτι μαγικό που τον έκανε να ταξιδεύει.

Με τον πρώην άντρα της Παόλας, τον Φώτη, έχει τις καλύτερες σχέσεις.

Δείτε τη χειρονομία της Πάολα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.