Τα πειράματα του Χίτλερ σε μικρά παιδιά. Ανατριχιαστικές φωτογραφίες

Δείτε τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες με τα πειράματα του Χίτλερ σε μικρά παιδιά.

Τον ρόλο που έπαιξαν οι Γερμανίδες νοσοκόμες κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στα πλέον απάνθρωπα πειράματα του Χίτλερ, φέρνει στη δημοσιότητα ρεπορτάζ της Daily Mail.

Σε αυτά τα πειράματα περιλαμβανόταν η ευθανασία όσων παιδιών έπασχαν από νοητική στέρηση, ή χαρακτηρίζονταν «ανεπιθύμητοι» από το Γ’ Ράιχ, επειδή δεν πληρούσαν τα φυλετικά κριτήρια.

Νοσοκόμες με τα μάτια προστατευμένα, προφανώς από κάποια ακτινοβολία, ελέγχουν μικρά παιδιά, που έχουν δεμένα τα μάτια.

Σε άλλες περιπτώσεις, παιδιά που προκαλούσαν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους, στέλνονταν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Οι νοσοκόμες ήταν απαραίτητες, καθώς τα παιδιά ήταν χιλιάδες χωρίς γονείς και είχαν ανάγκη από καθημερινή «φροντίδα». Πώς θα μπορούσαν να γίνουν τα πειράματα χωρίς τη συμμετοχή τους;

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά πειράματα των Ναζί. Γυμνά παιδιά εκτίθενται σε υπέρυθρη ακτινοβολία, ώστε να ξανθύνουν τα μαλλιά τους. Το πιο πιθανό είναι ότι συμφωνούσαν και με τους επιστημονικούς σκοπούς, καθώς όταν ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία έκανε συστηματική πλύση εγκεφάλου στη νεολαία και όποιος δεν πειθόταν, εξαφανιζόταν σε κάποιο στρατόπεδο.

Νοσοκόμες εξετάζουν βρέφη που συμμετείχαν στα πειράματα.

Οι νοσοκόμες είναι βέβαιο πως είχαν πειστεί ότι έπρατταν το σωστό. Τα πειράματα είχαν ως στόχο τη δημιουργία μίας ανώτερης φυλής, που θα συγκέντρωνε τα χαρακτηριστικά της Άριας, με τελικό σκοπό την κατάκτηση του κόσμου.

Το πρόγραμμα διήρκεσε ως το 1944 και έως τότε γεννήθηκαν 42.000 βρέφη, με τα χαρακτηριστικά που τους είχαν δώσει οι επιστήμονες, ώστε να ανήκουν στην φυλή των Αρίων.

Οι Ναζί και ο Χίτλερ έριχναν μεγάλο βάρος στα πειράματα αυτά, αφού τελικός σκοπός ήταν η δημιουργία της Άριας φυλής, που θα μπορούσε να κατακτήσει τον κόσμο. Η συλλογή φωτογραφιών της αγγλικής εφημερίδας δίνει μια άλλη διάσταση στον ρόλο της νοσηλευτικής, στα εγκληματικά πειράματα των Γερμανών.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα πειράματα του Χίτλερ σε παιδιά:

Διαβάστε τι αποκάλυψε η γυναίκα που δοκίμαζε το φαγητό του Χίτλερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.