Σοκάρει η μητέρα της Σίσσυς Φειδά: “Δεν με θέλει στον γάμο. Αν μου πουν ότι πέθανε…” [vid]

Τι αποκάλυψε η μητέρα της Σίσσυς Φειδά για την κόρη της; Ποιες οι σχέσεις τους; Δείτε το βίντεο.

Μπορεί η Σίσσυ Φειδά να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον νεαρό σύντροφό της, ωστόσο, δεν φαίνεται πως θέλει στο πλευρό της τη μητέρα της σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της.

Είναι ήδη γνωστό, πως ο γάμος της Σίσσυς Φειδά θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, όμως, κανείς δεν φανταζόταν πως θα είναι τόσο στενός, που να μη “χωρά” τη μητέρα της.

Βέβαια, εκτός γάμου δεν θα είναι μόνο η μητέρα της Σίσσυς Φειδά αλλά και ο αδερφός της, ο θείος της και ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας της, ενώ όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» η μητέρα της interior designer, η κόρη της της επέβαλε συγκεκριμένο dress code.

«Δεν θα πάω στον γάμο, ούτε παρακαλώντας, τώρα να μου πουν ότι πέθανε δεν πρόκειται να πάω στη Μύκονο, την απέβαλε ο οργανισμός μου… είναι ασήκωτο να με αμφισβητεί το ίδιο μου το παιδί…. Αυτό που είπε «θα γυρίσεις πίσω με το ίδιο καράβι… είσαι ανύπαρκτη και ξέρεις που σε γράφω», δεν το αντέχω… αυτό δεν είναι γάμος, είναι φιέστα», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Φειδά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας της Σίσσυς Φειδά:

Δείτε την εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά στο MadWalk.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.