Στεφανίδου: μιλά ανοιχτά για την κρίση στον γάμο με Ευαγγελάτο

Tι δηλώνει η Στεφανίδου για την κρίση στον γάμο με τον Ευαγγελάτο;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, η Τατιάνα Στεφανίδου προχωρά σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι για έναν μήνα έχασε τον ύπνο της, αλλά και ότι ο γάμος της με το Νίκο Ευαγγελάτο πέρασε κρίση.

“Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί είχαμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές, όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου. Αλλά σοβαρή κρίση τύπου «χωρίζουμε», δεν περάσαμε ποτέ. Ούτε σκέφτηκε ποτέ κανένας από τους δυο μας ότι αύριο το πρωί μπορεί να μην υπάρχει αυτή η οικογένεια και αυτή η σχέση” αποκαλύπτει για το γάμο της.

Όσο για την πρόταση του Star να αλλάξει ώρα και να μετακινηθεί απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, η Τατιάνα Στεφανίδου δε διστάζει να παραδεχτεί ότι για ένα μήνα έχασε τον ύπνο της.

«Όλη η διαδικασία από το αρχικό τηλεφώνημα μέχρι να επεξεργαστώ την ιδέα, να φανταστώ τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν, να το συζητήσω με το σταθμό και τελικά να αποφασίσω να το κάνω, πήρε περίπου ένα μήνα. Έχασα τον ύπνο μου φέτος στις διακοπές μου και έκανα περισσότερο από ένα μήνα για να κοιμηθώ κανονικά. Όλο τον Αύγουστο αντί να ξεκουράζομαι, σκεφτόμουν τι διαφορετικό θα μπορούσα να παρουσιάσω που να έχει τη δική μου ταυτότητα. Και όταν κατέληξα στο κόνσεπτ, αναρωτιόμουν ποια θα ήταν τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν αυτή την ιδέα. Κατάφερα να κάνω έναν ήρεμο ύπνο, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου», δηλώνει χαρακτηιστικά.

Διαβάστε ποιο το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Ευαγγελάτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.