H θλίψη της Χριστίνας Μαραγκόζη και τα νέα σχέδια

Ποια τα νέα σχέδια της Χριστίνας Μαραγκόζη;

Στεναχωρημένη και προβληματισμένη είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη που δεν σέβονται τη μνήμη του Αντώνη Βαρδή. Τόσα χρόνια δεν έχει μιλήσει παρά τα διάφορα κακόβουλα σχόλια και κρατά μια αξιοπρεπέστατη στάση, όμως τώρα, με αφορμή την κηδεία του πρώην συζύγου της, είναι στο επίκεντρο.

Η ίδια η Χριστίνας Μαραγκόζη τονίζει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με όσα γράφονται, ούτε να απαντήσει και το μόνο συναίσθημα που νιώθει είναι η θλίψη για τον χαμό του πρώην συζύγου της. Μάλιστα, προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένεια της, καθώς έχει και μια κόρη 11 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντώνης Βαρδής, δυο μήνες πριν φύγει από τη ζωή, είχε μιλήσει μαζί της τηλεφωνικά, καθώς η Χριστίνα Μαραγκόζη, εκτός από τα νέα που μάθαινε για την υγεία του, ήθελε να ακούσει και τον ίδιο και να του δηλώσει τη συμπαράστασή της! Οι δυο τους φαίνεται πως είχαν ξεχάσει τα παλιά και είχαν μία ανθρώπινη επαφή…

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της εδώ και 6 μήνες έχει ετοιμάσει τραγούδια με την Σάννυ Μπαλτζή και μάλιστα είχαν ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη όπου πραγματοποίησαν τα γυρίσματα βίντεο κλιπ.

Διαβάστε τι απαντά η Χριστίνα Μαραγκόζη στα παιδιά του Αντώνη Βαρδή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.