Βόμβα με τον Ερίκ Αμπιντάλ: γιατί αποχωρεί ξαφνικά από τον Ολυμπιακό

Γιατί φαίνεται να αποχωρεί ο Ερίκ Αμπιντάλ από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσιεύματα;

Φωτιές ανάβει στον Ολυμπιακό το σημερινό δημοσίευμα της “Live Sport”που αναφέρει ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ επιθυμεί να σταματήσει άμεσα το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη!

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, που επικαλείται πληροφορίες από την Ισπανία, τονίζει ότι ο Γάλλος είχε πάρει απόφαση πριν από λίγο καιρό να αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους και την Ελλάδα αλλά πείσθηκε τελικά να παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο.

“Ο Ερίκ Αμπιντάλ εκμυστηρεύτηκε στο στενό του περιβάλλον ότι είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει άμεσα την ενεργό δράση και πως επιθυμεί να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη!”, τονίζει χαρακτηριστικά η “Live Sport” για τον παίκτη που βρισκόταν με άδεια από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ στην πατρίδα του.

“Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γάλλος σταρ επέστρεψε στην Ελλάδα χθες το βράδυ χάρη στις προσπάθειες του Ολυμπιακού! Πηγές από το Λιμάνι αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι ήταν εξαρχής ενήμεροι για την πρόθεση του Αμπιντάλ. Και τις τελευταίες ημέρες κατέβαλλαν προσπάθειες (προεξέχοντος του Μίτσελ) προκειμένου αυτός να μεταπεισθεί. Έστω και προσωρινά! Αρχίζοντας από τη συμμετοχή του στα ματς με τη Γιουβέντους και τον ΠΑΟ. Και βλέπουμε…”, σημειώνει ακόμα το ρεπορτάζ και συνεχίζει…

“Όπως μάθαμε χτες βράδυ, στον Ολυμπιακό σχημάτισαν την εντύπωση ότι κατάφεραν να ψήσουν τον Αμπιντάλ να αναβάλει το αντίο του στην Ελλάδα και να παίξει τουλάχιστον έως τον Δεκέμβρη! Διότι αν ο Γάλλος επέμενε στην απόφαση για άμεση αναχώρηση, τότε το πρόβλημα θα ήταν τεράστιο! Γιατί οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή της περιόδου με διαδοχικά και σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτά με τη Γιουβέντους και τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίτσελ έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του μόνο τους Μποτία και Αυλωνίτη, καθώς ο Σιόβας βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην ενεργό δράση. Όμως, με εξαίρεση το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Ιανουάριο…”, καταλήγει το δημοσίευμα.

Διέψευσε τα περί πρόθεσης του Ερίκ Αμπιντάλ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, κάνοντας παράλληλα λόγο για προσπάθεια δημιουργίας προβλημάτων στην ομάδα.

“Το ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα δύο μέρες πριν τη Γιουβέντους δεν μας κάνει εντύπωση. Το κάνουν διαρκώς. Κατά τα άλλα, ο Ερίκ Αμπιντάλ προπονήθηκε κανονικά το πρωί στο Ρέντη και θα είναι πανέτοιμος για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Περαστικά τους” έγραψε στο Facebook.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.