iphone 6: πότε έρχεται στην Ελλάδα. Όλα τα σενάρια για την τιμή

Ποια τα σενάρια για την τιμή του iphone 6;

Η ημερομηνία άφιξης του πιο διαφημισμένου γκατζετ του πλανήτη κλείδωσε. Πριν από λίγο, η Apple με επίσημο δελτίο τύπου ανακοίνωσε τις ημερομηνίες λανσαρίσματος του smartphoneσε iphone 6 επιπλέον 36 χώρες και αυτή τη φορά ο μακρύς κατάλογος περιλαμβάνει και την Ελλάδα.

Η χώρα μας μπήκε στο γκρούπ των χωρών που θα αποκτήσουν το κινητό iphone 6 την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου. Μαζί με την Ελλάδα, το τηλέφωνο θα φτάσει στην Αλβανία, στην Βοσνία, στην Κροατια, στην Εσθονία, στην Γκουάμ, στην Ουγγαρία, στην Ισλανδία, στο Κόσοβο, στην Λετονία, στην Λιθουανία, στα Σκόπια (σ.σ η Apple τα βαφτίζει Μακεδονία), στο Μεξικό, στη Σερβία, στην Ουκρανία στην Σλοβακία και στην Σλοβενία.

Γιατί θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα; Διότι η Apple κάνει το μεγάλο άνοιγμα στην Κίνα αυτή την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου κάτι που θα έχει ως φυσικό επακόλουθο να απορροφηθεί όλο το στόκ.

Όσον αφορά στην τιμή διάθεσης του τηλεφώνου, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά μέσο όρο θα κυμανθεί στα επίπεδα των 750 ευρώ. (για το Iphone 6). Εκπρόσωποι των εταιριών μας συνιστούν υπομονή ολίγων ημερών.

Διαβάστε την τιμή του iphone 6.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.