Κατερίνα Καραβάτου: ράκος στην κηδεία του πατέρα της [φωτο]

Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου στην κηδεία του πατέρα της.

Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για την τέταρτη εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στο Ε, η είδηση του θανάτου του πατέρα της αγαπημένης παρουσιάστριας ανετρεψε τα σχέδιά τους.

Αμέσως μετά την είδηση ότι ο πατέρας της Κατερίνας Καραβάτου πέθανε, η ίδια χωρίς να σκεφτεί το οτιδήποτε ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους οικείους της.

Τα τελευταία χρόνια ο πατέρας της Κατερίνας Καραβάτου έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο, γι’ αυτό και η παρουσιάστρια ταξίδευε συχνά στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, την ημέρα του θανάτου του, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε μέσω Twitter το λόγο για τον οποίο η εκπομπή θα προβαλλόταν σε επανάληψη: «Η εκπομπή μας “Στα Καλά Καθούμενα” στο “Ε”, σήμερα δε θα προβληθεί. Έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της Κατερίνας μου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση. Καλό ταξίδι, κυρ Γιάννη».

Η Κατερίνα Καραβάτου, λίγες ημέρες μετά την κηδεία του πατέρα της δεν δείχνει να το έχει συνειδητοποιήσει καθώς ο θάνατός του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ίδια.

Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου στην κηδεία του πατέρα της:

Διαβάστε ποιες οι δύσκολες ώρες της Κατερίνας Καραβάτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.