Σίσσυ Φειδά: η μητέρα και ο πολυσυζητημένος γάμος [φωτο]

Τι απάντησε στην μητέρα της η Σίσσυ Φειδά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter; Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο της Σίσσυς Φειδά.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο θέμα γύρω από τον γάμο της Σίσσυς Φειδά, όμως η ίδια κρατούσε «σιγήν ιχθύος» και δεν θέλησε να σχολιάσει δημόσια την επιλογή της μητέρας της, να μιλήσει δημόσια για τα οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζουν.

Ο γάμος της διακοσμήτριας Σίσσυς Φειδά έγινε το περασμένο Σάββατο στη Μύκονο, όπου δεν έλειψαν και τα ευτράπελα.

Όπως αποκάλυψαν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος, άλλαξαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την εκκλησία στην οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει ο γάμος τους και ενημέρωσαν τηλεφωνικά τους καλεσμένους τους για αυτήν τους την απόφαση.

Η Σίσσυ Φειδά πλέον, θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όσα ακούγονται και γράφονται την τελευταία εβδομάδα και έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter σχολιάζοντας τα όσα έχουν συμβεί με ένα φειδωλό μήνυμα.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ την καρδιά μου για τις ευχές σας… όσο για τα υπόλοιπα, για να τελειώνει το θέμα εδώ… είναι μάνα μου…», ανάρτησε η διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά στο διαδίκτυο.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως η μητέρας της, Μαίρη Φειδά, δεν παρευρέθηκε στο γάμο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο της Σίσσυς Φειδά:

Διαβάστε μετά από πόσα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.