Τζον Καμαρά: σε καραντίνα λόγω Έμπολα ποδοσφαιριστής της Λαμίας

Γιατί βρίσκεται σε καραντίνα ο Τζον Καμαρά λόγω του Έμπολα; Διαβάστε απομονώθηκε από την ομάδα.

Θρίλερ στη Λαμία και πανικό έσπειρε η απόφαση της τοπικής ομάδας να θέσει σε καραντίνα λόγω Έμπολα τον Τζον Καμαρά, ο οποίος έπαιξε σε αγώνα για το Κόπα Άφρικα! Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στο BBC, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας εξήγησε στο κεντρικό δελτίο του Star γιατί πήραν αυτή την απόφαση.

«Η ομάδα με ενημέρωσε πως δεν πρέπει να είμαι με τους υπόλοιπους παίκτες για 15 με 20 ημέρες, καθώς πήγα στην Αφρική να παίξω και υπάρχει ανησυχία για τον ιό του Έμπολα. Μου ξεκαθάρισαν πως είτε πρέπει να μείνω στο σπίτι μου, είτε να ταξιδέψω για να πάω στην οικογένειά μου», είπε ο Τζον Καμαρά στο BBC, προσθέτοντας πως καθησύχασε την ομάδα του ότι δεν πάσχει από τον ιό.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πρόεδρος της ομάδας εξήγησε ότι ο παίκτης αγωνίστηκε στο Καμερούν και δεν υπάρχει κανένα σύμπτωμα και καμία ένδειξη ότι έχει προσβληθεί από τον ιόΈμπολα , ενώ ο αποκλεισμός του από τις προπονήσεις έγινε για προληπτικούς – ψυχολογικούς λόγους.

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, η ομάδα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία του ποδοσφαιριστή Τζον Καμαρά, ο οποίος θα επιστρέψει στα γήπεδα σε λίγες ημέρες, «καθώς μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του της Σιέρα Λεόνε, στο Καμερούν, του έχει δοθεί μια ολιγοήμερη άδεια για ξεκούραση».

Διαβάστε τα κρούσματα του Έμπολα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.