Βέφα Αλεξιάδου: “Πάλεψες κοριτσάκι μου αλλά δεν άντεξες” [video]

Κατέρρευσε η Βέφα Αλεξιάδου στην κηδεία της άτυχης κόρης της Αλεξίας Αλεξιάδου.

Σε βαριά συγκινησιακή ατμόσφαιρα ξεκίησε στις 15:00 το μεσημέρι η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου.

Η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης, «έφυγε» από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά της και οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας για το στερνό αντίο, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η 41χρονη μαγείρισσα έφυγε από τη ζωή.

Η μητέρα της Αλεξίας, Βέφα Αλεξιάδου, ήταν συντετριμμένη μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη όταν την πληροφόρησαν ότι η κόρη της έφυγε. Φανερά εκνευρισμένη και εξοργισμένη απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Τώρα θυμηθήκατε την κόρη μου;».

Τραγική φιγούρα και ο σύζυγός της (Αλεξίας), Βαγγέλης Κιτσάκης, ο οποίος προσπαθούσε να της δώσει κουράγιο. Τα δυο κοριτσάκια της Αλεξίας, 10 και 17 ετών αντίστοιχα, δεν ήταν στην κηδεία.

Εκεί που «ράγισαν οι πέτρες» ήταν η στιγμή, που βγήκε το φέρετρο από την εκκλησία και η Βέφα Αλεξιάδου σπάραξε: «Πάλεψες κοριτσάκι μου αλλά δεν άντεξες!».

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής ενώ η ταφή στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Δείτε το βίντεο από την κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου:

Διαβάστε ποια η αλήθεια για τον θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου, τα σπαρακτικά λόγια του συζύγου της Αλεξίας Αλεξιάδου, ποια τα συγκλονιστικά λόγια της αδελφής της Αλεξίας Αλεξιάδου, ποιο το τελευταίο μήνυμα της Αλεξίας Αλεξιάδου πριν πεθάνει, ποια τα συγκινητικά λόγια της Νανάς Καραγιάννη για την Αλεξία Αλεξιάδου, γιατί έκρυβαν την αλήθεια για την Αλεξία Αλεξιάδου από τη Βέφα, πού θα γίνει η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου και ποια τα σπαρακτικά λόγια της Βέφας Αλεξιάδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.