Κλαμπ Μικρολίμανο: αυτός είναι ο Αλβανός μακελάρης. Προφίλ

Δείτε τον Αλβανό κακοποιό να φεύγει τρέχοντας με το καλάσνικοφ στα χέρια, μετά τους πυροβολισμούς σε κλαμπ στο Μικρολίμανο.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον θαμώνων σε club στο Μικρολίμανο, έχει στα χέρια της η Αστυνομία.

00000000000akoιoiiiai -1 (1)Στο οπτικοακουστικό υλικό που προέρχεται από κάμερες ασφαλείας καταστήματος, απεικονίζεται ένας άντρας, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης.

Ο Αλβανός στέκεται αρχικά στο πεζοδρόμιο έξω από το club, ενώ στη συνέχεια φαίνονται οι λάμψεις από τις ριπές του Καλάσνικοφ, με το οποίο «γάζωσε» τους θαμώνες του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, στις 04:18 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο δράστης φαίνεται να πλησιάζει το club και από απόσταση δέκα μέτρων να αρχίζει να πυροβολεί.

Τρομοκρατημένοι οι πελάτες του καταστήματος πέφτουν στο έδαφος, ενώ ο δράστης του μακελειού, απεικονίζεται να στέκεται για λίγα δευτερόλεπτα έξω από το μπαρ και στη συνέχεια να απομακρύνεται τρέχοντας, με το καλάσνικοφ στα χέρια.

Στο βίντεο που έχει στην κατοχή της η αστυνομία φαίνεται, επίσης, ο δράστης να περπατά λίγα μέτρα μακριά από το club στο Μικρολίμανο και εκεί να τον πλησιάζουν δύο άντρες και να συνομιλούν μαζί του.

Πάντως, στην ΕΛΑΣ έχουν φωτογραφία του δράστη και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο «μανιακός» με το καλάσνικοφ είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ασχολείται με διακίνηση ναρκωτικών και κυκλώματα πορνείας.

Σχόλιο έγραψε αναγνώστης του eglimatikotita.gr

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ OYTSEKAS…Αλβανός υπερεθνικιστής, ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ…ανακατεμένος στα κυκλώματα των ναρκωτικών, της μαστροπείας και των διαφορών του υποκόσμου ο οποίος συμμετείχε σε εγκληματική συμμορία ομοεθνών του που έκαναν τους νταήδες εκβιάζοντας καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο ένοπλος αφινιaσμένος παραβατικός που σκόρπισε τον τρόμο στις 4 το ξημέρωμα στο Μικρολίμανο.
– Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες, έχει το πρόσωπο του καρέ-καρέ από τις κάμερες του νυχτερινού καταστήματος να διασκεδάζει με Ελληνίδα νεαρή κοπέλα. Πρόκειται για έναν άντρα γύρω στα 30-35, γνωστής ταυτότητας ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες τρείς ένοπλες επιθέσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος; /////Σε μπαρ της Μιχαλακοπούλου, στην δολοφονία θαμώνα στο Μεταξουργείο αλλά και στους πυροβολισμούς σε καφενείο στον Άγιο Πανετελεήμονα. ////// Πρόκειται για αδίστακτο άτομο που πρέπει να έχει εξάρτηση από ναρκωτικές διεγερτικές ουσίες, να εμφανίζεται μόνον τη νύχτα και να πυροβολεί για ψύλλου πήδημα. =ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ= …… Στην νυχτερινή παρέα της Παρασκευής συνδυασκέδαζε εκτός από την Ελληνίδα και με μία φίλη της Αλβανίδα. Η αστυνομία θεωρεί ότι θα τον συλλάβει.

Δείτε τι φώναζε ο δράστης στο κλαμπ στο Μικρολίμανο, ποια είναι η κατάσταση της υγείας των τραυματιών από πυροβολισμούς στο κλαμπ στον Πειραιά, δείτε πόσοι είναι οι τραυματίες από τους πυροβολισμούς στον Πειραιά και πώς έπεσαν οι πυροβολισμοί στο κλαμπ στο Μικρολίμανο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.