Τόμας Μπίτι: γιατί συνελήφθη ο πρώτος άνδρας που έμεινε έγκυος

Γιατί συνελήφθη ο Τόμας Μπίτι, ο πρώτος άνδρας που έμεινε έγκυος; Διαβάστε τι οδήγησε στη σύλληψή του.

Ο Τόμας Μπίτι είναι ο πρώτος άνδρας που έμεινε έγκυος και είχε τραβήξει τα βλέμματα όλου του πλανήτη επάνω του!

Φυσικά ήταν γυναίκα και έγινε άνδρας. Υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, χωρίς ωστόσο να πειράξει τα γυναικεία γενετικά του όργανα, με αποτέλεσμα να μπορέσει να μείνει έγκυος και να αποκτήσει τρία παιδιά με τη σύζυγό του, Νάνσι Μπίτι.

Ωστόσο εννέα χρόνια μετά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη γυναίκα του και σήμερα κατηγορείται ότι τοποθέτησε συσκευή GPS στο αυτοκίνητο της πρώην συντρόφου του για να την παρακολουθεί.

Ο Τόμας Μπίτι συνελήφθη στο Φοίνιξ των ΗΠΑ καθώς φέρεται να είχε τοποθετήσει μηχάνημα GPS στο αυτοκίνητο της γυναίκας παρακολουθώντας τις μετακινήσεις της.

Η πρώην σύντροφός του πρώτου άνδρα που έμεινε έγκυος, δήλωσε στην αστυνομία ότι έβλεπε τον Τόμας Μπίτι όπου και αν βρισκόταν η ίδια. Από την άλλη, ο άνδρας υποστηρίζει ότι είχε τοποθετήσει τη συσκευή όταν οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο και μετά τον χωρισμό η γυναίκα του που πήρε το αυτοκίνητο δεν την αφαίρεσε.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τη δικαιοσύνη, καθώς ο Τόμας Μπίτι προ μηνών είχε ασκήσει μήνυση στην πρώην σύντροφό του, με την κατηγορία ότι του είχε επιτεθεί.

Διαβάστε ποιος ο μανιακός με το καλάζνικοφ στο Μικρολίμανο, γιατί είχε δύο ονόματα Άλμπερτ Μπάκο και Άρμπεν Γκλόντιαν και ποιον σημάδευε ο Αλβανός Μπάκο στο κλαμπ στο Μικρολίμανο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.