Εκλογές 2015 Δημοσκόπηση ΣΚΑΙ: αλλάζει η ψαλίδα, ποιο κόμμα σε πανικό

Tι δείχνει η νέα δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ, που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ για τις εκλογές 2015;

Ανησυχητικά -για αρκετά κόμματα- είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του ΠΑΜΑΚ, που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ για τις εκλογές 2015, καθώς δείχνουν τις νέες τάσεις μετά την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως η ψαλίδα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ κλείνει στις 4,5 μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση, που άγγιζε το 6,5%. Το γεγονός αυτό ανησυχεί τους κόλπους της Κουμουνδούρου, οι οποίοι όμως, πιστεύουν πως το αποτέλεσμα θα βγει θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλο ένα κομμάτι, που προκαλεί ενδιαφέρον -αν και αναμενόμενο όπως παρουσίαζαν και προηγούμενες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2015– είναι πως οι ΑΝΕΛ σιγά σιγά βυθίζονται, με τα ποσοστά τους να πέφτουν ακόμη περισσότερο ιδίως μετά τις αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπο του Παύλου Χαϊκάλη.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ για τις εκλογές 2015 δείχνουν την ψαλίδα να μειώνεται στις 4,5 μονάδες:

ΣΥΡΙΖΑ 29,5%
ΝΔ 24%
Χρυσή Αυγή 6%
ΚΚΕ 5%
Ποτάμι 5%
ΠΑΣΟΚ 4%
ΑΝΕΛ 2%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%
ΔΗΜΑΡ 0,5%
Άλλο κόμμα 7%,
Αδιευκρίνιστη ψήφος 15%

Αποχή επιλέγει το 8,5%, ενώ ακυρο ή λευκό 2,5%. Σημειώνεται οτι ούτε η αποχή, αλλά ούτε και τα άκυρα/λευκά προσμετρώνται στα ποσοστά πρόθεσης ψήφου, όπως ορίζει το εκλογικό σύστημα.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια της δημοσκόπησης για τις εκλογές 2015, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις στην ερώτηση “Ποια η καλύτερη εξέλιξη για τη χώρα”, οι οποίες είναι:

Νίκη ΣΥΡΙΖΑ-Αυτοδυναμία 14%
Νίκη ΝΔ-Αυτοδυναμία 7,5%
Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ 15,5%
Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με κορμό τη ΝΔ 14%
Οικουμενική Κυβέρνηση 29%
Αλλο/ΔΞ-ΔΑ 20%

Εμφανής είναι η προτίμηση των πολιτών σε κυβερνήσεις συνεργασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2015, τι δείχνει η δημοσκόπηση της Marc για τις εκλογές 2015 και ποια τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Interview για τις εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

14 Σχόλια

  1. Ρεεεεεε ξυπνατε!!!! Ποτε ειπε ο Τσιπρας οτι θα βαλει χερι στις καταθεσεις???? Δηλαδη ελεος… δεν εχετε καταλαβει ακομα ποσους ψυχολογους εχει πληρωσει ο Σαμαρας για να του πουν σε τι κατασταση (ψυχολογικη) ειναι οι Ελληνες πολιτες??? Και για αυτο λεει οτι λεει…δηλαδη προσπαθει να τρομοκρατησει τους Έλληνες για να μην ψηφισουν ΣΥΡΙΖΑ και για αυτο μιλησε για χερι στις καταθεσεις, αφοπλισμο ολων των ενοπλων δυναμεων ενω ο Τσίπρας μιλησε για αφοπλισμο των ΜΑΤ στις διαδηλωσεις…. Δυστυχώς ολοι εσεις που υποστηριζετε τον σαμαρα μαλλον ειστε θυματα της απατης του…. Ξυπνηστε λιγο και ψηφιστε αυτον που το αξιζει!!!

  2. Οι ιδιωτική υπαληλοι δε θα πάνε στης εκλογές μαζί με τους δημοσιους υπαληλους κύριοι

  3. Prepi oli na enothoume se aftes tes diskoles ores. Distihos an vgi o tsipras tha pesi pina stin ellada. epitelous valte kala to mialo sas na doulepsi. etsi itan kai me to pasok ktl. epesan ola epano ston kirio samara ti eprepe na kani; apantiste mou oli esis pou ton katigorite. An vgi o Tsipras tha trote skata giati ego tha figo agapo tin ellada eimai ellinida alla den tha antexo ola afta pou tha ginoun eimai megali ginaika.

  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ?ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ?ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΤΟ?Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ -ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΙ.ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΙ.

  5. Ωραία η γνώμη σου Μαργαρία. Προφητική.Σαν να ακουω τον Χορταρέα ή τον Αδωνη ή κάποιο κοπρίτη στέλεχος της ΝΔ

  6. Pws na pleirwseis to xreos, an ksanarthei ei draxmei: kai poios sou eipe oti einai grammeno sta astra ei Ellada na pleirwnei gia panta.
    Den exw gnwrisei ton Tsipra gia na kserw ton xarakteira tou, to mono pou kserw einai oti einai aristeros, alla oi alloi ftaine gia polla, alazones ei oxi kapote prepei na pleirwsoun ta kwlolathei tous.
    Ermaio ei Ellada, xwris tein Evrwpei: den nomizw, katharei kyndinologia, an perimeneis prostasia apo aftous tein evapses, den ksereis ti kapno foumaroun oi kokwvioi (gudgeons), ston synwstismo teis Smyrneis, ekovan me tsekouria xeria, stein katoxei skontwsan osous mborousan, stein Kypro edinan tis elleinikes theseis na diefkolynoun tous tourkous ston vomvardismo, kata ta alla einai me mas oi kokwvioi (o koinos kwvios).

  7. Ο Τσίπρας ειναι απλά ένας αλαζόνας που το μονο που επιθυμέι είναι να βγει πρωθυπουργός ικανοποιώντας τη φιλοδοξία του χωρις να ξέρει και τι πρέπει να κάνει και αν βγούμε απο τα μνημόνια που θα βρει η χώρα λεφτά για συντάξεις και μισθούς κανέναςαπο τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει και αν παρακολουθήσετε παράθυρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όταν ερωτούνται που θα βρουν 12 δις δεν απαντούν γιατί δεν το έχουν και σκεφτεί. Η πορεία μας με ΣΥΡΙΖΑ ειναι έξοδος απο Ευρώπη δραχμή που σημαίνει οτι το χρέος δεν διαγράφετε αλλά θα πρέπει να το πληρώνουμε με δραχμές δηλ ούτε τα σιδεγγονα μας δεν θα ξεχρεώσουν και η χώρα έρμαιο στον καθένα να μας επιτεθεί χωρις την Ευρώπη.

  8. Ο συριζα ειναι ενα ματσο αλοπροσαλων ασχετων φαφλαταδων. Παλι δε θα τα καταφερει , διοτι συνεχως λεει και πρατει ……. Ειδη ειναι εμφανες στο περιγυρο μας οτι ολοι οι, και καλα , απογοητευμενοι που ψηφησαν τη ΝΔ τα ξαναγυρνανε

  9. μας δουλευετε????? υπαρχει περιπτωση να εχει η νεα δημοκρατια τετοιο ποσοστο???γιατι???? για να τον ευχαριστησουμε που μας κανταντισε ανεργους και ανικανους να μεγαλωσουμε τα παιδια μας???? δεν ειμαστε προβατα…. θα φαει μαυρο και ο Σαμαρας και ο χοντρος ο Βενιζελος….. πως και πως περιμενουμε να δουμε τις βρωμομουρακλες τους μεχρι το πατωμα…. καθαρματα…

  10. Carissimi compaesani
    Ci occupa l’idea che un partito come SYRISA ce la farra colla polyfonia che c’e a questo partito e dagli avventurieri di Politica che ci sono a questo.Mi sembra molto strano???????teniamo piccolo cesto alle ambiziose promesse di questo Partito radicale.Alla fine del conto paghera’ al solito il povero POPOLO HELLENICO.Ci risentiamo a Gennaio ed a Febbraio 2015……..

  11. Καλά θα δούμε σίγουρα όλοι πόσο θα πάρει το κάθε κόμμα ρε Χρήστο , λογικό είναι . Δεν είναι απειλή και υπόσχεση είναι ένα μελλοντικό γεγονός το ότι θα το μάθουμε όλοι .Για γέλια δε νομίζω να είναι , ούτε αυτή ούτε καμία , απλά γίνονται με συγκεκριμένη μεθοδολογία από κάθε εταιρεία/φορέα και προφανώς αυτή η μεθοδολογία διαφοροποιείται όταν υπάρχει πιθανό όφελος για κάποιο κόμμα το οποίο τη πληρώνει.Εγώ πάλι κατοικώ σε νησί και απορώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 29,5 % , πλούσιοι,άεργοι( όχι άνεργοι) και αργόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ κατά κύριο λόγο , οι υπόλοιποι δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με “επαναστάσεις” ή δουλεύουν για να τα βγάλουν πέρα ή ψάχνουν με κάθε τρόπο δουλειά για να τα βγάλουν πέρα . Το κράτος δε μπορεί ρε παιδιά να προσλαμβάνει τους πάντες για να είναι όλοι χαρούμενοι…Την οκνηρία σας και την “αγάπη”σας για τα “δανεικά και αγύριστα” θα τη πληρώνουν τα παιδιά σας και δυστυχώς και τα δικά μου μαζί σας.

  12. Τσέκαρε τα ποσοστά χωρίς να αθροίζεις αποχή και άκυρα/λευκά…

  13. κανω και ξαναξανω τις προσθεσεις σ αυτα τα αποτελεσματα και σε αλλο σαιτ το ιδιο εκανα και το αθροισμα σ αυτην ρδω την δημοσσκοπηση βγαινει…110%!!! να συμπερανω οτι αφαιρωντας 10 απο την νουδου βγαινει σωστα?

  14. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 25% ???? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 10% ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ……

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines