Norman Atlantic: ποια γνωστή τραγουδίστρια στο πλοίο, πού βρίσκεται τώρα

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια βρισκόταν εντός του Norman Atlantic;

Συνεχίζεται το θαλάσσιο θρίλερ στην Αδριατική με το πλοίο Norman Atlantic, στο οποίο επέβαιναν 478 άνθρωποι, εκ των οποίων -μέχρι ώρας- έχουν διασωθεί 321.

Μεταξύ των επιβατών του φλεγόμενου Norman Atlantic βρισκόταν και πασίγνωστη σοπράνο, η οποία διεσώθη και μεταφέρθηκε χθες, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στο Λέτσε, απ’ όπου και επικοινώνησε με συγγενείς και φίλους για να τους καθησυχάσει.

Παρόλο που τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης δεν έκαναν γνωστή την είδηση μέχρι να υπάρξουν νεότερα, τα ιταλικά Μέσα αναφέρθηκαν στον κίνδυνο που διέτρεχε η σοπράνο. Η μαρτυρία που επικαλέστηκε η ιταλική εφημερίδα χθες το βράδυ, προκειμένου να βεβαιώσει την είδηση πως η σοπράνο βρίσκεται στο Norman Atlantic, ήταν του φίλου και γραμματέα της τραγουδίστριας Αουγκούστο Λομπαρντίνι, ο οποίος την περίμενε στην Ιταλία, προκειμένου να κάνουν τις γενικές δοκιμές του «Nabucco», εν όψει των παραστάσεων στις 1 και 3 Ιανουαρίου στο Ρίμινι.

Δημητρα ΘεοδοσίουΟ λόγος για τη Δήμητρα Θεοδοσίου, για την οποία ο φίλος της ανέφερε «H Δήμητρα Θεοδοσίου ερχόταν στην Ιταλία για τις πρόβες του “Nabucco”. Μετά στις 5 Ιανουαρίου είχε προγραμματίσει να δώσει ένα ρεσιτάλ για φιλανθρωπικό γκαλά. Είχε αποφασίσει να πάρει το πλοίο για να φέρει και το αυτοκίνητο μαζί».

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τόσο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook όσο και σε σελίδα που δημιούργηθηκε από ομάδα φίλων και θαυμαστών στo Facebook ανακοινώθηκε πως η Δήμητρα Θεοδοσίου απεγκλωβίστηκε από το Norman Atlantic, έφτασε στο Λέτσε και από εκεί επικοινώνησε με συγγενείς και φίλους για να τους καθησυχάσει.

Διαβάστε πώς βρέθηκε νεκρός ο Γιώργος Δούλης από το Norman Atlantic και ποιος είναι ο Γιώργος Δούλης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.