Η μεγάλη προφητεία για το 2015 και την χρεοκοπία στην Ελλάδα

Ποια η μεγάλη προφητεία για τη χρεοκοπία της Ελλάδας;

Το 1985 η ελληνική οικονομία ύστερα από μία τετραετία πλούσιων παροχών..
είχε φτάσει σε επικίνδυνο σημείο. Τα αλλεπάλληλα δάνεια που είχε συνάψει η τότε κυβέρνηση της Ελλάδας, είχαν ανεβάσει σε πρωτόγνωρα για την εποχή εκείνη ύψη το εξωτερικό χρέος, και πολλοί είχαν αρχίσει να μιλούν για χρεοκοπία. Υπερβολικό; Ίσως.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Ανδρέας Παπανδρέου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν λόγω της υψηλής δανειοδότησης, η χώρα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει θέμα χρεοκοπίας μετά από 30 χρόνια.
«Δεν ξέρω. Εγώ, άλλωστε, δεν θα ζω τότε», ήταν η απάντηση του.
Και όλοι γέλασαν.

Αν μετράμε καλά, η 30ετία για την πτώχευση συμπληρώνεται το 2015!

Διασβάστε πώς τα ελληνικά ομόλογα δείχνουν χρεοκοπία και τι συνέβη με τις 4 τράπεζες και την προσφυγή στο ELA.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.

6 Σχόλια

  1. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ????ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!!!ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΥΡΩΞΕΦΤΙΛΑ!!!

  2. Αναλογιστειτε ολοι εσεις οι υποστηρικτες του “ναι” τι μας περιμενει αν κλεισουμε συμφωνια με ολους αυτους πυ “θελουν” το καλο μας!Πρεπει να καταλαβετε οτι η Ελλαδα ειναι το πειραματοζωο και παραδειγμα προς αποφυγην για αλλα κρατη που θελουν την ανεξαρτησια τους σε ολους τους τομεις.Μας δινουν δανεικα και τα επιστρεφαμε τουλαχιστον διπλα και τριπλα!!Αν ειστε ενημεροι για την τελευταια προταση Σοιμπλε που λεει πενταετες γκρεξιτ για την Ελλαδα η πωληση δημοσιας περιουσιας μας εναντι 50δις που ειναι το χρεος κι αν σκεφτειτεως ΕΛΛΗΝΕΣ κι ανεξαρτητα απο κομματα θα καταληξετε θελω να πιστευω οτι δεν παει αλλο,δεν πρεπει να ειμαστε υποδουλεμενοι σε ΚΑΝΕΝΑΝ πια!Πρεπει να παρουμε τα πραγματα στο χερι μας και να παλεψουμε ολοι μαζι για ενα καλυτερο αυριο για ολους μας,για τα παιδια που ειναι το μελλον αυτης της χωρας,τους συνταξιουχους που υποφερουν,τους χιλιαδες ανεργους που υποφερουν και εξαρτωνται απο αλλους και ειδικα τους τελειως απορους που δεν εχουν που την κεφαλην κλινην!Χρειαζεται εθνικη ομοψυχια κι ενοτητα,συμπαρασταση στον συνανθρωπο μας και θα τα καταφερουμε!!!

  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ 11 ΔΙς ΕΥΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΛΟΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙς ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ..ΤΑ ΕΥΡΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΛΩΣ ΜΕΧΡΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ, Η ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙς ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ..ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

  4. ΚΥΡΙΟΙ —αφορα εσας τις ΦΗΜΕΣ- ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ .ΜΕΧΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ.–

  5. Οι μεγΑΑΑΑΑΑΑλοι ηγΕΕΕΕΕτες νοιάζονταν για το τότε , μέχρι και προφητείες έκαναν . Δεν πειράζει ! ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΙΡΑΖΕΙ , κάποιοι τους αθώωσαν αλλά ο Ελληνικός ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ,
    ΤΟ <> ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ : <> ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ Κατέστρεψαν ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ .
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines