Αγνώριστη η Εύα Αντωνοπούλου: Χλωμή και αμακιγιάριστη σε Έκτακτο για Ξηρό [φωτο]

Δείτε πώς αναγκάστηκε να βγει η όμορφη Εύα Αντωνοπούλου σε έκτακτο δελτίο στον ΣΚΑΙ.

Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα γεμάτο εκπλήξεις. Έτσι και η Εύα Αντωνοπούλου αναγάστηκε να βγει στον “αέρα” για να μεταδώσει τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού εντελώς αμακιγιάριστη.

Στον ύπνο πιάστηκε ο ΣΚΑΙ με τη σύλληψη Ξηρού, καθώς δεν είχε άνκοργούμαν να βγάλει έκτακτο δελτίο.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Εύα Αντωνοπούλου δεν ήταν έτοιμη, αλλά -προς τιμή της- δεν δίστασε να βγει on camera με μια εμφάνιση στην οποία δεν την έχουμε συνηθίσει. Εντελώς αμακιγιάριστη και απεριποίητη.

Η Εύα Αντωνοπούλου βγήκε χωρίς καθόλου μακιγιάζ, όπως πραγματικά είναι. Μπορεί το πρόσωπο της να ήταν χλωμο και τα μάτια της να είχαν σακούλες, όμως αυτό σε τίποτα δεν αλλοίωνε τη φυσική της ομορφιά. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα πίσω, ενώ φορούσε ένα σκούρο σακάκι πάνω από ένα απλό μπλουζάκι.

Εύα Αντωνοπούλου αμακιγιάριστη και χλωμήΕύα Αντωνοπούλου αμακιγιάριστη και χλωμήΔείτε δεξιά την Εύα Αντωνοπούλου στο έκτακτο δελτίο για τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Το καθήκον της κάλυψης ενός τόσου σοβαρού γεγονότος είναι πάνω από όλα κι έτσι η Εύα Αντωνοπούλου, αδιαφορώντας για την εικόνα της βγήκε στην κάμερα προκειμένου να μεταδώσει την είδηση. Αυτά έχουν τα έκτακτα γεγονότα!

Δείτε πώς κυκλοφορεί αγνώριστη η Μενεγάκη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και διαβάστε γιατί η ΕΣΗΕΑ διέγραψε την Εύα Αντωνοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.