Ελένη Μενεγάκη: Το ανοιχτό μικρόφωνο που την πρόδωσε και ο απρόσμενος επισκέπτης [video]

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη από τα παρασκήνιο; Δείτε το βίντεο με τον απρόσμενο επισκέπτη.

Οι τίτλοι αρχής για την «Ελένη» έπεσαν και η εκπομπή βγήκε στον αέρα. Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο άργησε να κάνει την είσοδό της στο πλατό, αλλά το μικρόφωνό της είχε ανοίξει, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να ακούσουν την συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε φτιάχνοντας τη φόδρα του φορέματός της, κάτι που δεν μπόρεσε να σώσει ο κάμεραμαν.

Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, στα παρασκήνια της εκπομπής της, αντιλήφθηκε έναν απρόσμενο καλεσμένο, που την έκανε να χαρεί πολύ.

Ο Μάκης Πουνέντης, με αφορμή την ονομαστική του γιορτή και το γεγονός ότι η εκπομπή που παρουσιάζει με την Μαρία Ηλιάκη στο ΣΚΑΙ «Αυτά είναι» δεν θα προβληθεί λόγω της διακαναλικής συνέντευξης των κομμάτων, βρήκε την ευκαιρία και επισκέφθηκε την καλή του φίλη Ελένη Μενεγάκη, έχοντας μαζί δυο μεγάλα κουτιά γλυκά.

«Να σε χαιρόμαστε! Τη γλύκα τους να έχεις», είπε η Ελένη Μενεγάκη δοκιμάζοντα, ενώ ο Μάκης Πουνέντης σχολίασε χιουμοριστικά «Δε ξέρω αν έχετε άλλους καλεσμένους, αλλά ήρθα να σας “κατσικωθώ” λιγάκι».

Δείτε το βίντεο με την Ελένη Μενεγάκη να μιλά για το κοντό φόρεμά της:

Δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο που κόστισε 5.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.