Συνταγή της ημέρας: Ραβιόλια γεμιστά με μανιτάρια, μπέικον και υπέροχη σάλτσα βουτύρου

Ιδιαίτερα ραβιόλια γεμιστά με μανιτάρια, μπέικον και υπέροχη σάλτσα βουτύρου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.

Διαβάστε τη συνταγή για τα ραβιόλια γεμιστά με μανιτάρια, μπέικον και υπέροχη σάλτσα βουτύρου:

Υλικά συνταγής:

Για τη γέμιση:

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 300 γρ. φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια
  • 2 φέτες μπέικον
  • 200 γρ. φρέσκο μαλακό τυρί κατσικίσιο, κρέμα ή μανούρι
  • 1-2 πρέζες μοσχοκάρυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 40 φύλλα won ton (στα μεγάλα σούπερ μάρκετ η ασιατικά προϊόντα)
  • 2 κρόκους αβγών
  • Για τη σάλτσα βουτύρου:

  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 φέτα μπέικον
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Για τη σπιτική ζύμη για πάστα:

  • αβγά
  • αλεύρι
  • σκληρό ελαιόλαδο
  • αλάτι για κάθε αβγό
  • 3/4 φλ. αλεύρι
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τα γεμιστά ραβιόλια, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!