Conchita Wurst: Δείτε την ξανθιά χωρίς μούσι παρέα με τον σύζυγο [φωτο]

Πώς ήταν η Κοντσίτα Βουρστ ξανθιά και χωρίς μούσι;

Την Κοντσίτα Βουρστ (Conchita Wurst) τη γνωρίσαμε όταν πέρσι κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision προκαλώντας πολλά και ποικίλα σχόλια τόσο με την εκκεντρική ερμαφρόδιτη εμφάνισή της, όσο και με τη συγκλονιστική φωνή της.

Τώρα, η Κοντσίτα Βουρστ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον φετινό διαγωνισμό ως οικοδέσποινα και, όπως είναι φυσικό βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Στο πρόσφατο μουσικό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με νέο λουκ στο μαλλί για το οποίο καμάρωσε ιδιαίτερα και μέσω Instagram. Ακόμη και το μούσι είχε τριμάρει ελαφρώς.

Χθες, όμως έδωσε στους θαυμαστές της μια ακόμη απρόσμενη εικόνα… Το αγνώριστο λουκ της Κοντσίτα έρχεται από το παρελθόν, πριν κατασταλάξει στη γνώριμη, μελαχρινή μουσάτη εικόνα που την έκανε διάσημη.

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλες, πιο παράξενες εικόνες της 26χρονης αυστριακής ντίβας. Η αλήθεια είναι ότι η Κοντσίτα Βουρστ δεν γεννήθηκε Κοντσίτα, αλλά Τόμας Νιούγουιρθ (Thomas Neuwirth).

Ο Τομ, λοιπόν, μεγαλώνοντας, ήθελε να γίνει τραγουδιστής. Σόουμαν. Αλλά με όψη σαν κι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία δεν θα του έβγαινε όπως ήθελε… Οπότε είδε κι απόειδε, φύτρωσε μούσι και μαλλί, έπιασε τα βαφτικά και γεννήθηκε η Κοντσίτα Βουρστ. Τα υπόλοιπα -επαγγελματικά τουλάχιστον- είναι ιστορία.

Ως προς τα προσωπικά, το κορίτσι είναι παντρεμένο. Δείτε τον ευτυχή σύζυγο της Κοντσίτα Βουρστ, Ζακ Πατριάκ (Jacques Patriaque) ο οποίος δεν φεύγει από το πλευρό της. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα γκέι μπαρ στο Παρίσι πριν από χρόνια και ο έρωτας τους, παρ’ ότι κεραυνοβόλος φαίνεται ότι ακόμη καλά κρατεί.

Διαβάστε γιατί η Κοντσίτα βρέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και το ξέσπασμα της Τζένης Χειλουδάκη για τις κριτικές στην Conchita.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.