Iωάννα Τριανταφυλλίδου: τι αποκάλυψε για τον χορό της στη Μουρμούρα [video]

Τι αποκάλυψε για τον χορό της στη Μουρμούρα η Iωάννα Τριανταφυλλίδου;

Πρόσφατα, ως Βασούλα στην «Μουρμούρα», η Iωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε τα εσώρουχά της και χάρισε ένα ξεχωριστό χορό, pole dancing στον σύντροφό της, Χάρη.

Ο λόγος για την Iωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν σε βραδινή έξοδό της την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, για τη sexy σκηνή στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha.

«Γενικώς δεν ξέρω να κάνω pole dancing, είναι κάτι τρομερά δύσκολο. Στο γύρισμα πιάστηκα από το λίγο που έκανα. Έχει χρειαστεί μόνο στα πλαίσια της κωμωδίας να το κάνω, που είναι λίγο πιο εύκολο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Iωάννα Τριανταφυλλίδου για τον χορό της.

Όσο για την προσωπική της ζωή και την έκθεσή της τη δημοσιότητα, η ίδια σημείωσε «Το τι συμβαίνει στη ζωή μου, στα πλαίσια που μπορεί να βγει προς τα έξω, βγαίνει. Δεν θα παίξω κανένα κρυφτό. Από εκεί και πέρα δεν νιώθω καθόλου ωραία με το να μιλάω για πιο προσωπικά θέματα».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Iωάννας Τριανταφυλλίδου για το χορό:

Δείτε το βίντεο με τον χορό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στο Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και ποιο φαίνεται να είναι το τέταρτο ζευγάρι στο πετυχημένο σίριαλ Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.