Σε κακή κατάσταση ο Λάκης Λαζόπουλος: πώς βιώνει τον θάνατο της μητέρας του

Ποια είναι η κατάσταση του Λάκη Λαζόπουλου; Διαβάστε πώς βιώνει το θάνατο της μητέρας του Ριρίκας.

«Ο καθένας έχει κάποιον στο μυαλό του όταν παίζει, εγώ έχω εκείνη Ανυπομονώ να μου πει κάθε φορά πώς της φάνηκε η εκπομπή, τι της είπαν οι γειτόνισσες», είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος σε παλαιότερη συνέντευξη του, αναφερόμενος στη μητέρα του, η οποία έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από αρκετές μέρες στο νοσοκομείο.

Η λατρεία του παρουσιαστή Λάκης Λαζόπουλος για την μητέρα του, Ριρίκα, ήταν γνωστή, καθώς οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση!

Οι συνεργάτες του Λάκη Λαζόπουλου γνωρίζουν καλά πως μετά το τέλος της εκπομπής ο ηθοποιός το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στη μητέρα του και να τη ρωτήσει πώς της φάνηκε η εκπομπή.

Η αδυναμία του Λάκη Λαζόπουλου στην κλασική Ελληνίδα μάνα, την δική του δηλαδή, φαίνονταν και από τα διάφορα σκετσάκια που έκανε, καθώς όπως έχει πει, εκείνη υπήρξε η έμπνευση του για πολλά από αυτά, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που έκανε αναφορές στην μητέρα του Ριρίκα.

Ενδεικτικό αυτής της αγάπης του Λάκη Λαζόπουλου στην μητέρα του είναι το γεγονός ότι η σύζυγος του πρώτου χαρακτήρα στους «Μήτσους», του «Μήτσου οικογενειάρχη», την οποία υποδυόταν η Υρώ Μανέ, είχε το όνομα Ριρίκα.

«Η δικιά μου µοιάζει µε τις µητέρες της γενιάς της. Στοργική, γκρινιάρα, δεμένη με την οικογένεια και τις φίλες της και φανατική τηλεθεάτρια μου», θα πει σε κάποια άλλη συνέντευξη του.

Εκείνη κάθε Τρίτη, δεν κανόνιζε τίποτα… Καθόταν στο σπίτι και παρακολουθούσε περήφανη τον γιο, της, τον Λάκη της. Αυτός ήξερε πως ότι κι αν γίνει είχε το στήριγμα του στην Λάρισα… Εκεί θα τον περίμενε η πιο ζεστή αγκαλιά, η αγκαλιά της περήφανης μητέρας που τον αγαπάει πολύ!

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι απαρηγόρητος, η μητέρα του δεν είναι πια κοντά του… «έφυγε» μετά από πολλά χρόνια που ταλαιπωρούνταν από την υγεία της. Τώρα τον προσέχει από ψηλά.

Δείτε τη φωτογραφία με τη μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου και διαβάστε τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.