Μπογδάνος-Μοσχολιού: Η αλήθεια πίσω από τον γάμο αστραπή και τον χωρισμό

Ποια είναι η αλήθεια πίσω από τον πολιτικό γάμο και το διαζύγιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την Τζίνα Μοσχολιού;

Και επισήμως τέλος στο γάμο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Τζίνας Μοσχολιού.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος το βράδυ της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου υπέγραψε την αίτηση διαζυγίου του και μετά και την πρόσφατη μετακόμισή του σε νέα κατοικία στο Κεφαλάρι κάνει νέα αρχή στη ζωή του.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Τζίνα Μοσχολιού προχώρησαν στις διαδικασίες συναινετικού διαζυγίου λίγους μήνες μετά το θρησκευτικό γάμο τους, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Τα σύννεφα στο γάμο τους είχαν κάνει την εμφάνισή τους ήδη από τον Νοέμβριο και οι φήμες για ρήξη στη σχέση τους όλο και πύκνωναν μέχρι που τελικώς και οι δύο τις επισφράγισαν μέσα από αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνοντας έτσι μερίδα του Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, o λόγος που Μπογδάνος και Μοσχολιού προχώρησαν σε πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2014 φέρεται να είναι μια εγκυμοσύνη αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε όπως ο ίδιος θεώρησε ότι όφειλε: επισημοποίησε τη σχέση του με τη δημοσιογράφο. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες ώρες μετά την υπογραφή του αίτησης διαζυγίου του, το απόγευμα της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του λόγω υψηλού πυρετού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όσο και η Τζίνα Μοσχολιού, έχουν αφήσει πίσω τους την άσχημη τροπή που πήρε η σχέση τους, κάνοντας επαναπροσδιορισμό της προσωπικής τους ζωής.

Διαβάστε τι απαντά ο Μπογδάνος για τον χωρισμό με Μοσχολιού και τη μάχη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με το αλκοόλ και τις γυναίκες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.