Απίστευτες εικόνες από Προγραμματικές: “Μπουχέσας” Καραμανλής, ύπνος Άδωνι-Λιάνας, “σκύλα” Ζωή, πηγαδάκι Βαρουφάκη-Θεοδωράκη

Τι έκαναν την ώρα των προγραμματικών δηλώσεων Τσίπρα οι Καραμανλής, Άδωνις, Λιάνα, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκης, Θεοδωράκης; Ποιος έκανε γκριμάτσες, ποιοι “κοιμόντουσαν όρθιοι” και ποιοι έκαναν πηγαδάκια;

Με την ομιλία Τσίπρα για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, άνοιξε η αυλαία της τριήμερης συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν παντού στις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και κατέγραψε ακριβώς τη στάση και τις αντιδράσεις των παρευρισκομένων βουλευτών και υπουργών, με κάποιες στιγμές να μην είναι και τόσο… κολακευτικές.

Απολαυστικές πρέπει να ήταν οι δηλώσεις για τον Κώστα Καραμανλή που αναπαυόταν βαθιά στην καρέκλα του ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Λιάνα Κανέλη τις βρήκαν μάλλον λίγο βαρετές αφού είχαν “γείρει” λίγο παραπάνω από το κανονικό.

Το γνωστό αυταρχικό της ύφος είχε η Πρόεδρος πλέον της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ανταποκρίθηκε άριστα στο ρόλο της ενώ η Ελένη Ζαρούλια δε φάνηκε να διασκεδάζει καθόλου με την ομιλία Τσίπρα και προτίμησε να παίξει παιχνίδια στο κινητό της.

Τέλος δεν έλειψαν και οι ιδιωτικές συζητήσεις στο Κοινοβούλιο πριν και μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού, με το πηγαδάκι Βαρουφάκη-Θεοδωράκη να ξεχωρίζει.

Μένει να δούμε αν οι αντιδράσεις των μελών του κοινοβουλίου θα αλλάξουν η θα συνεχίσουν έτσι κατά τις επόμενες μέρες της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Δείτε τις φωτογραφίες των Καραμανλή, Άδωνι Γεωργιάδη, Λιάνας Κανέλη, Ζωής Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκη, Θεοδωράκη και των άλλων βουλευτών:

Διαβάστε ποια βουλευτίνα κυκλοφορεί στη Βουλή με τσάντα 6.100 ευρώ και τι έκανε η Ζαρούλια στο κινητό της στην ομιλία Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.