Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον καμικάζι Λούμπιτς: Έπαιρνε χάπια και είχε προβλήματα όρασης

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τον πιλότο-δολοφόνο Αντρέας Λούμπιτς;

Αφού πρώτα έγινε γνωστό πως ο 28χρονος Γερμανός πιλότος Αντρέας Λούμπιτς ήταν ψυχικά ασταθής και ότι είχε νοσηλευτεί σε κλινική, νέες συγκλονιστικές πληροφορίες κάνουν λόγο για προβλήματα όρασης που ο ίδιος αντιμετώπιζε.

Συγκεκριμένα, πηγές που επικαλούνται «πολύ καλή πληροφόρηση» από τις έρευνες που διεξάγονται για τον Αντρέας Λούμπιτς, ανέφεραν στους « New York Times» ότι είχε προβλήματα με την όρασή του.

Ο 28χρονος Αντρέας Λούμπιτς που οδήγησε στον θάνατο 149 ανθρώπους, ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα θεραπεία για τα προβλήματα όρασης που αντιμετώπιζε και τα οποία από ότι λέγεται θα μπορούσαν να είχαν επηρεάσει σοβαρά τις ικανότητές του να πιλοτάρει, ενώ έθεταν σε κίνδυνο την καριέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα των NYT, αξιωματούχοι που συμμετέχουν στις έρευνες δήλωσαν ότι τα προβλήματα αυτά «θα μπορούσαν να είχαν προκληθεί από ψυχοσωματικά αίτια».

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση του προβλήματος που αντιμετώπιζε και συνεπώς κατά πόσο είχε επηρεάσει την κατάστασή του 28χρονου.

Επιπλέον, τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες στον τόπο του δυστυχήματος στις γαλλικές Άλπεις βρέθηκαν μέλη του σώματος του Αντρέα Λούμπιτς ανάμεσα στα συντρίμμια.

Ψυχοπάθεια

Επιπλέον, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι στο σπίτι του μοιραίου συγκυβερνήτη βρέθηκαν, εκτός από ιατρικά έγγραφα, και χάπια, γεγονός που δείχνει ότι έπασχε από κάποιου είδους ψυχοπάθεια που δεν ήταν γνωστή μέχρι τώρα.

Στο μεταξύ το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία που απεικονίζει τον Αντρέας Λούμπιτς σε selfie ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί το πότε τραβήχτηκε, ούτε σε ποιο σημείο.

Δείτε το βίντεο με τα τελευταία λεπτά του Αirbus και τι είχε παραδεχτεί ο Αντρέας Λούμπιτς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.