Νέο βίντεο δείχνει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να περπατά (;)

Είναι ο νεαρός που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας να περπατά στο δρόμο της Σχολής με κατεύθυνση τα Γιάννενα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης;

Την απάντηση αναμένεται να δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. που καλούνται να αναλύσουν καρέ-καρέ τη θολή αυτή εικόνα όπου μπορεί να απεικονίζεται ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Κάμερα βενζινάδικου κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως ,απαθανάτισε γύρω στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου ένα νέο με φούτερ και κουκούλα που μοιάζει με αυτό που φορούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τη μέρα που εξαφανίστηκε.

Οι γονείς του 20χρονου Γιάννη Γιακουμάκη που κλήθηκαν για αναγνώριση από την Ασφάλεια Ιωαννίνων, είπαν ότι είναι το αγνοούμενο παιδί τους κυρίως από το ιδιαίτερο περπάτημα του και το τίναγμα του χεριού του.

Συμφοιτητές του και άνθρωποι από τη Σχολή όμως, εξέφρασαν αντίθετη άποψη βλέποντας τη συγκεκριμένη εικόνα που δεν τους θύμιζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η απάντηση των εγκληματολογικών εργαστηρίων, σε συνδυασμό με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από μαρτυρίες, θα καθορίσουν και την πορεία των ερευνών στο θρίλερ που έχει παγώσει την κοινή γνώμη.

Διαβάστε γιατί σε μοναστήρι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης κατόπιν παρότρυνσης πνευματικού και πώς ξέσπασε ο Γιώργος Λύρας για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.