Λάτσιος-Μενεγάκη: Νέος πόλεμος για την προίκα του μωρού. Ποιο το τελεσίγραφο

Γιατί ξεκινά νέο πόλεμο ο Γιάννης Λάτσιος για το μωρό της Ελένης Μενεγάκη;

Ανακωχή ή νέος και μάλιστα πιο σφοδρός πόλεμος; Ο Γιάννης Λάτσιος έστειλε σαφέστατο μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη, δείχνοντας ότι δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει τόσο εύκολα όσο πιστεύουν ορισμένοι.

Μάλιστα αυτή τη φορά υπάρχει και νέο… πεδίο μάχης ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η προίκα του μωρού! Τον τελευταίο καιρό οι φήμες οργιάζουν, τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν και ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 στέλνει τελεσίγραφο στην παρουσιάστρια δηλώνοντας “έτοιμος για πόλεμο μέχρι τέλους, αν…”.

Όταν ο Γιάννης Λάτσιος εξαιτίας της προχωρημένης εγκυμοσύνης της Ελένης Μενεγάκη δέχτηκε το αίτημα ματαίωσης της δίκης για την πώληση της βίλας στα Μελίσσια, πολλοί μίλησαν για ιστορική ανακωχή.

Η αλήθεια είναι ότι η ανακωχή δεν είναι ιστορική αλλά προσωρινή, αφού ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι υπάρχουν ακόμη πολλές “ανοιχτές” υποθέσεις.

Πρώτα από όλα εκκρεμεί η έφεση της Ελένης Μενεγάκη στην πρωτόδικη απόφαση που δικαίωνε εν μέρει τον Λάτσιο στην αγωγή του για το μοίρασμα της περιουσίας τους. Μια υπόθεση πολύ σοβαρή, με τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 να ζητάει από την πρώην σύζυγό του το μυθικό ποσό των 1.600.000 ευρώ.

Επίσης, παρά τη ματαίωση της δίκης για τη βίλα στα Μελίσσια, όπου μένει η παρουσιάστρια με τα παιδιά τους, ο Λάτσιος μπορεί ανά πάσα στιγμή να την επαναφέρει, απαιτώντας την πώλησή της και την είσπραξη του 25% (τόσο είναι το μερίδιό του) του τιμήματος.

«Δεν θα το δεχτώ»

Πάντως όσο πλησίαζαν οι μέρες για τη γέννηση του μωρού της Ελένης, παρατηρήθηκε κι ένα νέο… πεδίο μάχης ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Η προίκα του τέταρτου μωρού της Μενεγάκη, καρπού του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό υπάρχει όργιο φημών αλλά και πλήθος δημοσιευμάτων που έφτασαν στα αυτιά του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. “Θα γίνει μάχη! Δεν θα δεχτώ να αδικήσεις τα δικά μας παιδιά” είναι το σαφέστατο μήνυμα που στέλνει στην πλευρά της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους δικηγόρους του για τη στρατηγική που πλέον θα ακολουθήσουν.

Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν κάποιοι, πως δηλαδή είναι θέμα χρόνου ο οριστικός συμβιβασμός ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και ότι η μεταξύ τους διαμάχη δεν θα φτάσει ξανά στις δικαστικές αίθουσες, η κόντρα τους όχι μόνο παραμένει, αλλά έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται να φουντώσει κιόλας.

Ξανά στα δικαστήρια

Ο Λάτσιος είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους τόσο την υπόθεση με το μοίρασμα της περιουσίας τους (όπου ζητάει το αστρονομικό ποσό των 1.600.000 ευρώ) όσο και εκείνη με την πώληση της βίλας στα Μελίσσια.

Ήδη στην πρώτη υπόθεση έχει δικαιωθεί πρωτόδικα και εκκρεμεί η έφεση της Ελένης Μενεγάκη, ενώ αναμένεται να επαναφέρει στο δικαστήριο και τη δεύτερη υπόθεση με τη βίλα η οποία του ανήκει κατά 25% και θέλει να βγει στο σφυρί. Πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει τα παιδιά του.

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της δεν ασχολείται με όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα. Επίσης δεν έχει απαντήσει καν στο μήνυμα του Λάτσιου, αφού θεωρεί δεδομένο ότι δεν θα αδικήσει κάποιο από τα παιδιά της.

Διαβάστε ποιο το πρώτο μήνυμα της Μενεγάκη στο μαιευτήριο και πόσα κιλά το μωρό της Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.