Γέννησε η 45χρονη Μενεγάκη: ποιο το φύλο έκπληξη του μωρού, πόσο ζύγιζε, σε ποιον μοιάζει

Γέννησε επιτέλους η Ελένη Μενεγάκη. Πόσο ζύγιζε το υγιέστατο κοριτσάκι;

Το τέταρτο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο, γέννησε η Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής.

Η Ελένη Μενεγάκη εισήχθη περίπου στις 7.30 ώρα στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ για να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με το Μάκη Παντζόπουλο.

Αφού την ετοίμασαν στον 7ο όροφο του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ όπου βρίσκεται η vip πτέρυγα, εισήχθη στην αίθουσα τοκετών για να γεννήσει. Το βραχιολάκι της έγραφε πάνω «Ελένη Μενεγάκη Παντζοπούλου»

Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 γραμμάρια. Η καινούρια κορούλα της Ελένης Μενεγάκη ωστόσο αποτελεί έκπληξη καθώς μέχρι σήμερα όλοι περίμεναν ότι θα κάνει αγοράκι.

Μητέρα και πατέρας είναι περιχαρείς και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η μικρή είναι ίδια ο πατέρας της. Να τους ζήσει το μωρό και να είναι πάντα ευτυχισμένοι.

Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική το υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 κιλών, στο Μαιευτήριο ΙΑΣΩ με την πολύτιμη βοήθεια του μαιευτήρα-γυναικολόγου, Γιώργου Σταματίου, ο οποίος είναι και πρόεδρος του ΔΣ του ΙΑΣΩ.

Ο Γιώργο Σταματίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ελένη αυτή τη στιγμή κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Το μωρό ήρθε στη ζωή στις 21:50 και όλα πήγαν καλά. Είναι ένα υγιέστατο μωρό και κούκλα. Στο χειρουργείο φυσικά δεν ήταν κανείς αφού έκανε καισαρική την οποία είχε προγραμματίσει».

Όσο για την απορία όλων που περίμεναν το μωρό να είναι αγόρι ο γιατρός μας είπε: «Ειλικρινά δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η φήμη. Η Ελένη ήξερε εξ αρχής πως περιμένει κορίτσι απλώς δεν ήθελε να το μοιραστεί με κάποιον άλλο εκτός από τους δικούς της ανθρώπους και δεν σχολίασε ποτέ κάτι για την ψευδή είδηση».

Σημειώνεται ότι επίσημη ανακοίνωση από τον μαιευτήρα γυναικολόγο της Γιώργο Σταματίου αναμένεται το πρωί της Δευτέρας.

Η 45χρονη Ελένη Μενεγάκη έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο -με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2010- τον 13χρονο Άγγελο, την 10χρονη Λάουρα και την επτάχρονη Βαλέρια.

Διαβάστε γιατί φοβόταν να γεννήσει με καισαρική η Ελένη Μενεγάκη και τι δήλωσε ο γυναικολόγος της Μενεγάκη για τον τοκετό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.