Γέννησε επιτέλους η Μενεγάκη στα 45 της: η καισαρική, ο τοκετός, το άγχος

Γέννησε επιτέλους η Ελένη Μενεγάκη την πρώτη κόρη του Μάκη Παντζόπουλου.

Σε σίριαλ εξελίχθηκε η γέννα της Ελένης Μενεγάκη, με τις πληροφορίες να θέλουν την παρουσιάστρια να… γεννά σχεδόν κάθε μέρα, αφού το πρώτο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου φαίνεται αναποφάσιστο.

Μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ, όπου η Ελένη Μενεγάκη θα γεννήσει εντός της ημέρας, ενώ από την αναστάτωση δεν λείπουν πλήθος δημοσιογράφων και παπαράτσι που σπεύδουν για το πολυπόθητο πλάνο.

Πλέον, κι ενώ το ΙΑΣΩ ασφυκτιά από κόσμο, συγγενείς και δημοσιογράφους, η Ελένη Μενεγάκη το πήρε επιτέλους απόφαση να γεννήσει τον γιο του αγαπημένου της Μάκη.

Η 45χρονη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να γεννήσει με καισαρική τομή, παρά το άγχος, που ομολογουμένως είχε, όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της, κυρίως λόγω της ηλικίας της.

«Οι αγωνίες της είναι καθημερινές και όσο να προσπαθεί να τις κρύψει δεν τα καταφέρνει. Το ήθελε πολύ αυτό το παιδί γι΄αυτό τρέμει μη συμβεί το παραμικρό. Για τον λόγο αυτό δεν έχει αναφερθεί και ποτέ δημοσίως στην εγκυμοσύνη της. Φοβάται τόσο πολύ το κακό μάτι που δεν θέλει να ρισκάρει τίποτα» αναφέρει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον.

Το άγχος και η ανυπομονησία ήταν έντονα, καθώς η ηλικία και ο τρόπος που επέλεξε να γεννήσει η Ελένη Μενεγάκη δεν επέτρεπαν εφησυχασμό.

Σημειώνεται, πως δεν είναι η πρώτη φορά, που η Ελένη Μενεγάκη γέννησε με καισαρική τομή, καθώς έχει επιλέξει την ίδια διαδικασία και παλαιότερα.

Διαβάστε σε ποιον μοιάζει και πόσο ζυγίζει το μωρό της Μενεγάκη και γιατί η Ελένη Μενεγάκη γέννησε με καισαρική.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.