Δήλωση-βόμβα: “Η Μέρκελ ζητά νέα μείωση στις συντάξεις”

Ποιος αποκάλυψε πως η Μέρκελ ζητά νέα μείωση στις συντάξεις;

Αυτή κι αν ήταν “βόμβα” μεγατόνων. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, αποκάλυψε πως στην πρόσφατη συνάντησή τους, η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα μείωση συντάξεων!

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και το Brussels Group, με τους εταίρους να ζητούν απολύσεις, αύξηση ΦΠΑ και ιδιωτικοποιήσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, έκανε μια αποκάλυψη… βόμβα.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, υποστήρισε ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ του ζήτησε να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις στην Ελλάδα!

“Παλεύουμε απέναντι στις πιέσεις των δανειστών αλλά και στις προτάσεις τους για μέτρα που θα δυσκολέψουν τη ζωή των Ελλήνων”, τόνισε ο κ. Μάρδας και αποκάλυψε ότι στο τετ α τετ που είχαν ο Έλληνας πρωθυπουργός με τη Γερμανίδα καγκελάριο στο Βερολίνο, εκείνη έθεσε θέμα μείωσης των συντάξεων.

Σύμφωνα με τον κ. Μάρδα, η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μειώσει τις συντάξεις γιατί οι δανειστές πιστεύουν πως έτσι να εξοικονομήσει χρήματα η Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός, όμως, αρνήθηκε.

Διαβάστε τι αλλάζει στα όρια ηλικίας των συντάξεων και πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.