Απίστευτο σκηνικό: Ο “γλυκούλης” Βαρουφάκης στέλνει φιλί σε περαστικό [video]

Δείτε το απίστευτο βίντεο με τον Γιάνη Βαρουφάκη να στέλνει φιλί σε περαστικό.

Την ώρα που ο Γιάνης Βαρουφάκης κατέβαινε από το σπίτι του στην Ακρόπολη για να πάει στο υπουργείο, συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Το βίντεο ξεκινά όταν ένας δημοσιογράφος περίμενε τον υπουργό Οικονομικών στον δρόμο για να του αποσπάσει δηλώσεις. «Τι κάνεις εδώ πρωί-πρωί;», ακούγεται να μουρμουρίζει, εμφανώς αμήχανος, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Κύριε υπουργέ», συνεχίζει ατάραχος στο βίντεο ο δημοσιογράφος, «πιστεύετε ότι η υπερβολική δημοσιότητα θα λειτουργήσει αρνητικά…».

Ο υπουργός Οικονομικών αρχίζει να εκνευρίζεται, βαδίζει γρήγορα προς το αυτοκίνητό του, χωρίς να απαντήσει, και ετοιμάζεται να επιβιβαστεί, ενώ ο προσωπικός του αστυνομικός του ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου.

Και τότε συμβαίνει κάτι ανεπάντεχο. Ενας περαστικός με μοτοσικλέτα τον βλέπει περνώντας και σταματάει. Του φωνάζει κάτι (που δεν ακούγεται) λατρευτικό, μάλλον, και ο Γιάνης Βαρουφάκης τότε σταματάει.

Χαμογελάει πλατιά, ανοίγει η καρδιά του και λέει: «Γρήγορα όμως γιατί βιάζομαι… Πες το μου από ‘κει…». Ο περαστικός του λέει κάτι και ο υπουργός Οικονομικών του στέλνει… φιλάκι!

Δείτε το βίντεο με τον Βαρουφάκη να στέλνει φιλί σε περαστικό, από την πηγή enikos:

https://www.youtube.com/watch?v=pnLsJq7pCQU

Διαβάστε τη νέα επική απάντηση Βαρουφάκη στο twitter και γιατί Γερμανός αστυνομικός ευχαρίστησε τον Βαρουφάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.