Σάλος με τις συνθήκες κράτησης της Βίκυς Σταμάτη: Νέες φωτογραφίες και εισαγγελική παρέμβαση

Σάλος έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με τις συνθήκες κράτησης της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο.

Έρευνα για τις συνθήκες κράτησης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Η Βίκυ Σταμάτη συμπληρώνει 442 ημέρες στο Δρομοκαΐτειο, έχοντας καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Μεταφέρθηκε εκεί από την πτέρυγα των γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού καθώς οι ψυχίατροι που την παρακολουθούν διαπίστωσαν ότι πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη. Οι συνθήκες κράτησής της, αλλά κυρίως οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για επιθέσεις που δέχεται από άλλους τρόφιμους προκάλεσαν, σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του «Πρώτου Θέματος», την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Για τις συνθήκες κράτησης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε αναφερθεί στη στήλη του στα «Νέα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, για να ακολουθήσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για τη ζωή της Βίκυς Σταμάτη μέσα στο δωμάτιο-κελί της ψυχιατρικής κλινικής. Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κάλεσε τον κ. Παπαχρήστο να καταθέσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ προσεχώς αναμένεται να κληθούν και άλλοι μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Νέες σοκαριστικές εικόνες της Βίκυς Σταμάτη, είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το Δρομοκαΐτειο. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, απεικονίζεται άβαφη και εντελώς ατημέλητη, ενώ, δεν αποχωρίζεται από την αγκαλιά της τον λούτρινο αρκουδάκι του γιου της.

Μάλιστα, κάνει έκκληση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Έχω εμπιστοσύνη ότι ο πρωθυπουργός θα κοιτάξει με σοβαρότητα το θέμα μου, που δεν είναι άλλο από το γιο μου. Αυτή τη στιγμή μεγαλώνει χωρίς μητέρα και πατέρα. Δεν πιστεύετε ότι αυτό είναι αρκετά σκληρό για μια μάνα;»

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο:

Διαβάστε πώς είναι σήμερα η Βίκυ Σταμάτη και την έκκληση της Βίκυς Σταμάτη στον Αλέξη Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.