“Το κανάλι της Ζωής” – Δείτε την ανάρτηση που σαρώνει στο twitter

Ποια ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο twitter, προκάλεσε σάλο;

Η νέα πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει φέρει νέο αέρα στη Βουλή. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ανέλαβε έχει πάρει πρωτοβουλίες πολύ διαφορετικές από ότι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Βουλής και έχει κάνει κινήσεις που, αν μη τι άλλο, έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Οπως για παράδειγμα την περασμένη Κυριακή, Ημέρα της Γυναίκας, που κάλεσε στο Εντευκτήριο της Βουλής για καφέ τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Και φυσικά κάλεσε και το Κανάλι της Βουλής για να καλύψει τη συνάντηση. Είναι επίσης γνωστό, ότι το πάθος της για τη δουλειά της την κρατά μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή…

Ολα αυτά δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που για μια ακόμη φορά έδωσαν ρέστα.

Εφτιαξαν το… Κανάλι της Ζωής στα πρότυπα του καναλιού της Βουλής.

Στο… φανταστικό πρόγραμμα που έφτιαξαν φυσικά υπάρχουν μόνο ταινίες και σειρές που έχουν μέσα το όνομα της προέδρου της Βουλής… «Ζωή».

Δείτε το “πρόγραμμα” του καναλιού της Ζωής Κωνσταντοπούλου:
Zoi Konstantopoulou kanali

Διαβάστε γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ψηφίζει μνημόνια και ποια τα σκληρά μέτρα για τους βουλευτές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.