Andreas Lubitz: τι έριξε στον καφέ του πιλότου του Airbus

Τι έριξε στον καφέ του πιλότου του Airbus ο Andreas Lubitz;

Ακόμα ένα στοιχείο από τον υπολογιστή του Andreas Lubitz, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο, οι ερευνητές που ασχολούνται με τη μοιραία πτήση, έχουν ανακαλύψει στον υπολογιστή του, αναζητήσεις στο διαδίκτυο για διουρητικά φάρμακα.

Ένα ακόμη στοιχείο που επιβεβαιώνει πως ο Andreas Lubitz είχε σχεδιάσει με την παραμικρή λεπτομέρεια για τον τρόπο που θα έριχνε το μοιραίο αεροσκάφος της Germanwings και θα στερούσε τη ζωή σε 149 ανθρώπους.

Εκτός από τις πληροφορίες που αναζητούσε στο διαδίκτυο για την πόρτα στο πιλοτήριο, ο 27χρονος συγκυβερνήτης έψαχνε στοιχεία και για τα διουρητικά φάρμακα.

Οι ερευνητές, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Express.de, βρήκαν τα σχετικά αρχεία στο laptop του Andreas Lubits αλλά δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο.

Όταν κάποιος πάρει διουρητικά, αυξάνεται η ανάγκη για ούρηση και πιστεύεται πως ο Andreas Lubitz έριξε χάπια στον καφέ του με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να εγκαταλείψει τη θέση του για να πάει στην τουαλέτα.

Ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus 320 που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις κλείδωσε τον 36χρονο πιλότο Patrick Sondheimer έξω από το πιλοτήριο όταν πήγε στην τουαλέτα 30 λεπτά πριν η πτήση φτάσει στον προορισμό της, στο Ντίσελντορφ.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τον Andreas Lubitz να μαθαίνει να πετάει και τι δείχνει το τελευταίο βίντεο μέσα στο Airbus λίγο πριν τη συντριβή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.