Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτήρης Σβανάς. Βιογραφικό

Από τι πέθανε ξαφνικά ο Σωτήρης Σβανάς;

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι φίλοι, οι συνάδελφοι και η οικογένεια του δημοσιογράφου Σωτήρη Σβανά, ο οποίος έσβησε ξαφνικά σε ηλικία 36 ετών.

Έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο άτυχος δημοσιογράφος Σωτήρης Σβανάς ήταν αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας The Press Project και πατέρας ενός παιδιού 2,5 ετών!

Με ανάρτησή τους στο συγκεκριμένο site οι συνάδελφοί του έκαναν γνωστή τη δυσάρεστη είδηση γράφοντας μεταξύ άλλων: «Ο 36χρονος Σωτήρης Σβανάς αφήνει πίσω του ένα παιδί 2,5 χρονών και μια υπέροχη γυναίκα να τα βγάλουν πέρα στον κόσμο που προσπάθησε να βελτιώσει. Είναι τώρα η οικογένειά μας. Δεν θα αφήσουμε τον μικρό Ορέστη να μεγαλώσει χωρίς να είμαστε δίπλα του για να του μάθουμε πόσο σημαντικός ήταν ο πατέρας του»

«Όλοι εδώ στο ThePressProject είμαστε συγκλονισμένοι. Για τις επόμενες ώρες η σελίδα δεν θα λειτουργεί ή τουλάχιστον δεν θα λειτουργεί κανονικά. Ζητάμε την κατανόησή σας και το χρόνο να θρηνήσουμε για την απώλειά μας» πρόσθεσαν.

Η κηδεία του Σωτήρη Σβανά θα γίνει το Σάββατο στις 12.30 στο νεκροταφείο Ζωγράφου, ενώ αντί για στεφάνια, η σύζυγός του εξέφρασε την επιθυμία να δοθούν τα χρήματα στο Κοινωνικό Ιατρείο Ν.Φιλαδέλφειας.

Διαβάστε πώς πέθανε Ελληνίδα καλονή στην Αυστραλία και από τι πέθανε η σύζυγος του Γιώργου Φούντα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.