Σκηνές τρόμου για Λιάγκα-Σκορδά: Γιατί έτρεξαν πανικόβλητοι στην Αστυνομία

Γιατί έτρεξαν πανικόβλητοι και τρομοκρατημένοι Λιάγκας και Σκορδά στην Αστυνομία;

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έφτασαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα στη Βούλα, αφού σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Οι παρουσιαστές έζησαν εφιαλτικές στιγμές λίγες ώρες πριν από τη βάφτιση του μικρού τους γιου, Δημήτρη.

Ο Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησαν αλλά είπε τη… μισή αλήθεια για το περιστατικό που τους έκανε να χάσουν τον ύπνο τους.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε ότι τις τελευταίες ημέρες η οικογένειά του δέχτηκε κάποια περίεργα τηλεφωνήματα αργά το βράδυ. Καθημερινά δεχόντουσαν κλήσεις, αλλά κανένας δεν ακουγόταν από την άλλη άκρη της γραμμής, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του ζευγαριού.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή ο Γιώργος δεν άντεξε και τον έβρισε αφού ξυπνούσε και τα παιδιά και τους “έκοβε” τον ύπνο.

Ο Λιάγκας δεν έδωσε συνέχεια στην αποκάλυψή του και όλοι έμειναν με την εντύπωση πως επρόκειτο για μια κακόγουστη φάρσα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτά τα περίεργα τηλεφωνήματα στο σπίτι τους στη Βούλα τρόμαξαν το ζευγάρι. Από ένα σημείο και μετά έπαψαν να θεωρούν ότι κάποιος τους έκανε ένα κακόγουστο αστείο, αλλά πίστεψαν ότι είχαν μπει στο στόχαστρο κακοποιών.

Φοβήθηκαν δηλαδή ότι τους είχαν βάλει στο μάτι ληστές που με το κόλπο του τηλεφώνου θα καταλάβαιναν αν το ζευγάρι βρίσκεται μέσα στο σπίτι του ή όχι. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους, αφού οι επιθέσεις προς το πρόσωπό τους τον τελευταίο καιρό συνεχώς αυξάνονται.

Το τρίτο χτύπημα

Ο Γιώργος και η Φαίη δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία όταν βρέθηκε σπασμένο το αυτοκίνητο του παρουσιαστή ή όταν έκαψαν με μολότοφ το αμάξι της Σκορδά. Τότε πίστεψαν ότι είναι τυχαία περιστατικά. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού νιώθουν ότι απειλούνται από κακοποιούς και πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους.

Γι’ αυτό και πήγαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και κατήγγειλαν το περιστατικό ζητώντας την προστασία της αστυνομίας. Ελπίζουν ότι έτσι θα… βάλουν φρένο σε όσους επιδιώκουν να τους κάνουν κακό. “Ήταν η ιδανική λύση για να δώσουν τέλος στον εφιάλτη τους” αποκαλύπτει στο “YES!” στενός τους συνεργάτης.

Λιάγκας και Σκορδά θέλουν να πιστεύουν ότι το μαρτύριό τους τελειώνει. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκαν πολύ αλλά είναι και αποφασισμένοι να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και πάνω από όλους τα δύο τους παιδιά.

Διαβάστε τι δήλωσε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο Λιάγκας για το Calgon και τι αποκάλυψε για τη μολότοφ στο αυτοκίνητο ο Γιώργος Λιάγκας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.