Airbus Germanwings – νέες αποκαλύψεις: Ο Λούμπιτς προσπάθησε να ρίξει και άλλο αεροπλάνο

Πώς ο Αντρέα Λούμπιτς προσπάθησε να ρίξει και άλλο αεροπλάνο πριν το Airbus της Germanwings;

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της γερμανικής Bild ότι ο πιλότος του μοιραίου Airbus της Germanwings που έριξε το αεροπλάνο στις Άλπεις παρασέρνοντας στο θάνατο 150 ακόμη ανθρώπους, είχε κάνει πρόβα της συντριβής μόλις λίγες ώρες πριν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές από τη γαλλική υπηρεσία ΒΕΑ ο Αντρέα Λούμπιτς είχε κάνει πρόβα της όλης διαδικασίας, το πώς δηλαδή θα έριχνε το αεροπλάνο στην πτήση και συγκεκριμένα τη χωρίς αιτία κάθοδο του Airbus σε χαμηλότερο υψόμετρο, στην προηγούμενη δηλαδή πτήση από τη μοιραία.

Ο Αντρέα Λούμπιτς, ο μοιραίος συγκυβερνήτης, στην ακριβώς προηγούμενη πτήση του Airbus της Germanwings προς Βαρκελώνη, όταν ο κυβερνήτης πήγε στην τουαλέτα, έβαλε κι έβγαλε τον αυτόματο πιλότο πέντε φορές λίγο πριν αρχίσει η προσγείωση ώστε να κάνει «προσομοίωση θανάτου».

Πληροφορίες. μάλιστα, αναφέρουν πως ο Λούμπιτς δεν αποκλείεται να έβαλε διουρητικό στον καφέ του κυβερνήτη στη θανάσιμη πτήση ώστε να σιγουρευτεί ότι θα βγει από το κοκ πιτ.

Το στοιχείο αυτό προστίθεται στα τόσα άλλα που δείχνουν ότι η συντριβή του Airbus της Germanwings από τον Αndrea Lubitz ήταν μια καλά σχεδιασμένη ενέργεια.

Διαβάστε τι έριξε στον καφέ του πιλότου του Airbus ο Andreas Lubitz και γιατί η συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings είναι απάτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.