Μενεγάκη – Παντζόπουλος: δείτε το μονόπετρο που της πήρε [φωτο]

Δείτε τη φωτογραφία με το μονόπετρο που πήρε ο Μάκης Παντζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

Με «κοτρόνα» μοιάζει ο πολύτιμος λίθος του δαχτυλιδιού που στολίζει εδώ και μερικές μέρες το δεξί χέρι της Ελένης Μενεγάκη. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δώρο του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου με αφορμή τη γέννηση της κόρης τους αλλά και την ονομαστική εορτή της παρουσιάστριας. Εξ ου και εκείνη το φοράει στο ίδιο δάχτυλο με τη φτιαγμένη από λευκόχρυσο βέρα της.

Το τεράστιο μονόπετρο δεν ξέφυγε φυσικά από την προσοχή των ρεπόρτερ και τα σχόλια γι’ αυτό έδωσαν και πήραν στα τηλεοπτικά πάνελ. Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Λιάγκας έκρινε ότι έτσι όπως το βλέπει το δαχτυλίδι της Ελένης Μενεγάκη.

Το μονόπετρο (στον κύκλο) που κοσμεί το δάχτυλο της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη πρέπει να κόστισε καμιά τριανταριά χιλιάδες ευρώ! Πράγματι, ο «εκτιμητής» Λιάγκας έχει πέσει κοντά στο νούμερο, αν και δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια, αφού οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον οίκο από τον οποίο προέρχεται.

Δείτε τη φωτογραφία με το μονόπετρο που πήρε ο Μάκης Παντζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη:

1

Βασική προτεραιότητα του ζευγαριού αυτήν την εποχή φαίνεται πάντως να είναι το καινούργιο σπίτι του. Οι δυο τους επισκέφτηκαν ξανά πριν από μερικές μέρες το αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου στο κέντρο της Αθήνας, όπου και παρέμειναν περίπου δύο ώρες. Φεύγοντας από εκεί ο Μάκης Παντζόπουλος κρατούσε στα χέρια του κάποια σχέδια, κατά πάσα πιθανότητα της νέας οικίας που έχουν στα σκαριά με την υπογραφή του γνωστού αρχιτέκτονα. Πιθανό σενάριο όμως είναι και η ανακαίνιση κάποιων δωματίων του σπιτιού με την έλευση του νέου μέλους.

Στο μεταξύ η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να ψάχνει όνομα για το τέταρτο παιδί της σε συνεργασία τόσο με τον αγαπημένο της όσο και με τους τηλεθεατές της εκπομπής της. Ενα από εκείνα που της έκαναν εντύπωση και το σημείωσε κιόλας είναι το Ρωξάνη! Εχει καιρό βεβαίως μέχρι να αποφασίσει.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη στην παραλία με μαγιό ενάμιση μήνα μετά τη γέννα και πώς θα αδυνατίσει η Ελένη Μενεγάκη με την ειδική δίαιτα της λοχείας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.