Αυτή είναι η νέα πριγκίπισσα της Μίντλετον: Πώς θα την ονομάσουν [φωτο]

Πώς θα ονομάσουν τη νέα τους κόρη ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον;

Η γιαγιά, η προγιαγιά και ο παππούς. Αυτoί ήταν η… έμπνευση για το όνομα του νέου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που γέννησε η Κέιτ Μίντλετον το Σάββατο.

Το όνομα αυτής, Σαρλότ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα και ο επίσημος τίτλος της κόρης του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, που ήρθε στον κόσμο πριν από δύο ημέρες, είναι «πριγκίπισσα του Κέμπριτζ».

Το όνομα της μικρής ανακοινώθηκε επίσημα από το Παλάτι. Αν και οι γονείς της είχαν αποφασίσει λίγο μετά από την «άφιξή» της, προτίμησαν να ενημερώσουν προσωπικά τη βασίλισσα για την επιλογή τους, πριν το ανακοινώσουν επίσημα.

Η μικρή πριγκίπισσα πήρε το όνομα της προγιαγιάς της, της βασίλισσας Ελισάβετ την οποία… γνώρισε σήμερα, της γιαγιάς της, Νταϊάνα, αλλά και του παππού της, καθώς το Σάρλοτ είναι η θηλυκή έκδοση του ονόματος Κάρολος.

Αν και για εβδομάδες το όνομα Άλις ήταν το φαβορί για τις στοιχηματικές εταιρείες, τις τελευταίες ημέρες το Σάρλοτ ανέβηκε στην κορυφή των προτιμήσεων.

Η μικρή κόρη του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα είναι η πρώτη που θα λάβει τον τίτλο της πριγκίπισσας μετά από 25 χρόνια, ενώ τόσο ψηλά στη σειρά διαδοχής δεν έχει γεννηθεί κορίτσι τα τελευταία σχεδόν 65 χρόνια, από τότε που γεννήθηκε η πριγκίπισσα Άννα.

Πριγκίπισσα του Κέμπριτζ έχει να γεννηθεί εδώ και 182 χρόνια -η τελευταία ήταν η εγγονή του Γεωργίου του Γ’, η πριγκίπισσα Μαρία Αδελαΐδα του Κέμπριτζ, που γεννήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας, το 1833.

Δείτε τη φωτογραφία της κόρης του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον:

middleton-william-kori-1

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον πριν γεννηθεί και τις συνωμοσίες στο Μπάκιγχαμ για το μωρό της Μίντλετον.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.