Ξαναχτύπησε η κατάρα των U2: Ποιος βρέθηκε νεκρός

Πώς ξαναχτύπησε η κατάρα των U2; Πώς βρέθηκε νεκρός ο μάνατζερ του συγκροτήματος;

Νεκρός μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκε ο επί πολλά χρόνια μάνατζερ των «U2», ο οποίος διοργάνωνε τις περιοδείες του διάσημου συγκροτήματος και ήταν υπεύθυνος για την διεξαγωγή τους σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, το άψυχο κορμί του Ντένις Σίχαν εντοπίστηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Sunset Marquis στο Los Angeles.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ασθενοφόρο κλήθηκε γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή του 70χρονου μάνατζερ.

Ωστόσο με το που έφτασε το πλήρωμα του ασθενοφόρου στο δωμάτιο του, ήταν ήδη αργά για τον Ντένις Σίχαν.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο ποιος βρήκε αναίσθητο τον μάνατζερ στο δωμάτιο.

Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως, λέγεται πως ο Σίχαν βρισκόταν στην συναυλία των U2 στο «Forum», στα πλαίσια της περιοδείας τους «INNOCENCE+eXPERIENCE».

Να σημειώσουμε, πως ο Ντένις Σίχαν εργαζόταν για τους «U2» τα τελευταία 30 χρόνια (από το 1982), ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Λεντ Ζέπελιν, τον Ίγκι Ποπ και την Πάτι Σμιθ, και ήταν αναγνωρισμένος για την μουσική προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά από αυτό το τραγικό νέο πάντως, οι «U2» πρέπει να κάνουν επειγόντως ένα ευχέλαιο, καθώς το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως τους ακολουθεί μια… κατάρα.

Αρχικά, ο Μπόνο παραλίγο να σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα. Αφού την γλύτωσε φτηνά, έπεσε με το ποδήλατο του και πήγε και πάλι να πεθάνει, αλλά τελικά την έβγαλε… λάδι με ένα σπασμένο χέρι με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να μην μπορεί να παίξει καλά κιθάρα.

Πρόσφατα κατά την διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος ο κιθαρίστας έπεσε φαρδιά-πλατιά στη σκηνή με μια… απίστευτη τούμπα. Και τώρα, έρχεται να συμπληρώσει το καρέ ο αιφνίδιος θάνατος του μάνατζερ του συγκροτήματος.

Διαβάστε γιατί φοράει συνεχώς γυαλιά ηλίου ο Bono των U2.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.