Βίκυ Σταμάτη: τα νάζια στο εφετείο, γιατί δεν κατέβαινε από την κλούβα

Γιατί δεν κατέβαινε από την κλούβα η Βίκυ Σταμάτη;

Με κλούβα της Αστυνομίας και συνεπιβάτισσες άλλες δύο κρατούμενες έφτασε χθες το πρωί στο Εφετείο για το ραντεβού της με την εισαγγελέα Διαφθοράς η Βίκυ Σταμάτη, η οποία μάλιστα έκανε νάζια, αρνούμενη να κατέβει από το όχημα υπό τον φόβο ότι θα την πετύχουν οι φωτογράφοι!

Ενώ οι άλλες κρατούμενες αποβιβάστηκαν, για την περίπτωση της Βίκυ Σταμάτη χρειάστηκε η παρέμβαση του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση, προκειμένου η κλούβα να μετακινηθεί 20 μέτρα προς την είσοδο του γκαράζ!

Τελικά η Βίκυ Στάματη κατέβηκε και εισήλθε από τον χώρο στάθμευσης στο δικαστικό μέγαρο περπατώντας μερικά μέτρα! Επί τρεις ώρες η ίδια φέρεται ότι μιλούσε ενώπιον της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου και της επίκουρης εισαγγελέως Διαφθοράς Πόπης Παπανδρέου για μυστικά που της είχε αποκαλύψει ο σύζυγός της Ακης Τσοχατζόπουλος σε διηγήσεις του όσον αφορά τη διαφθορά στην πολιτική σκηνή.

Το γεγονός πως όσα κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη -επιβεβαιώνοντας και όσα είχε αναφέρει στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο ψυχιατρείο- προέρχονται από εξιστορήσεις του συζύγου της καθιστά επιτακτική την ανάγκη να περάσει κι αυτός το «κατώφλι» των εισαγγελέων Διαφθοράς. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθεί σε κατάθεση ο Ακης Τσοχατζόπουλος καθώς κι άλλα πρόσωπα, τα οποία μπορούν είτε να επιβεβαιώσουν είτε να διαψεύσουν αυτούς τους ισχυρισμούς.

Η αίτηση αναστολής της Βίκυ Σταμάτη:

Η κατάθεση της Βίκυ Σταμάτη ήρθε δύο 24ωρα προτού κριθεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης ποινής των 12 ετών κάθειρξης που της έχει επιβληθεί για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Σύμφωνα πάντως με τον συνήγορό της, η ίδια δεν ζητάει «αντίδωρο» για όσα κατέθεσε, καθώς -όπως επισήμανε- η αποφυλάκιση είναι o σκοπός της, προκειμένου να σφίξει το παιδί της στην αγκαλιά της.

Σημειώνεται ότι η Βίκυ Σταμάτη συνοδευόταν ενώπιον των εισαγγελέων από τον θεράποντα ψυχίατρό της, ο οποίος αφού διαπίστωσε πως είναι σε κατάσταση να καταθέσει, αποχώρησε.

Διαβάστε πού “βολτάρουν” Τσοχατζόπουλος-Σταμάτη και τι κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη για τον Τσοχατζόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.