Ζωή Κωνσταντοπούλου: γιατί τα έβαλε και με αστυνομικούς. Έξαλλη

Γιατί τα έβαλε με τους αστυνομικούς η Ζωή Κωνσταντοπούλου; Γιατί έγινε έξαλλη;

Την αντίδραση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η απόφαση της αστυνομίας να ανακόψει την πορεία εργαζομένων στα νοσοκομεία προς τo Yπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Από ποιον έχετε εντολή;» ρώτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτακτικά τον επικεφαλής και πρόσθεσε πως η αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να αποκλείει την πρόσβαση στη Βουλή.

«Εγώ έχω δώσει εντολή η Βουλή να είναι ανοικτή σε όποιον θέλει να διαμαρτυρηθεί και οι πολίτες να καταθέτουν ψήφισμα διαμαρτυρίας. Για ποιόν λόγο έχει δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση;», είπε στον αστυνομικό υπάλληλο.

Όταν ο επικεφαλής της αστυνομίας απάντησε ευγενικά ότι αυτή ήταν η εντολή, η πρόεδρος της Βουλής, με οργισμένο ύφος, ζήτησε να μάθει ποιος έδωσε τη διαταγή.

Η ένταση μεταξύ εργαζομένων και ΜΑΤ διήρκεσε για λίγα λεπτά, χάρη στην παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία τα «έβαλε» με τον αστυνομικό, άνοιξε η οδός Βασιλίσσης Σοφίας, ωστόσο οι διαδηλωτές είχαν… αποχωρήσει, πλην των δημοσιογράφων και των εικονοληπτών που κατέγραψαν τον ολιγόλεπτο έντονο διάλογο έξω από το Κοινοβούλιο.

Διαβάστε γιατί κατσάδιασε υπάλληλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου και δείτε το βίντεο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να ξεσπά σε κλάματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.