ΑΤΜ Κρήτη: Η απελπισμένη γιαγιά και η πράξη ανθρωπιάς που συγκλονίζει

Διαβάστε την απίστευτη πράξη ανθρωπιάς που εκτυλίχθηκε μπροστά από ένα ΑΤΜ στην Κρήτη με πρωταγωνιστή μία απελπισμένη γιαγιά.

Ο Π.Θ., κάτοικος Αθηνών, έστειλε επιστολή στο κρητικό σάιτ cretalive.gr, προκειμένου να περιγράψει μια συγκλονιστική στιγμή που έζησε μπροστά από ΑΤΜ στα Μάλλια.

Ακολουθεί η επιστολή με το περιστατικό στην Κρήτη όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε:

Βρίσκομαι στα Μάλια για διακοπές ,και σας ενημερώνω για το παρακάτω!

Στην περιοχή των Μαλίων, σήμερα μια υπερήλικας γερόντισσα, προσπαθούσε να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας! Η γιαγιά ήταν παντελώς ανίδεη, και άρχισε μέσα στη στεναχώρια της να κλαίει, γιατί δεν μπορούσε να κάνει ανάληψη.

Την είδε ένας άντρας -περίπου σαράντα ετών σας δίνω χαρακτηριστικά του, πολύ ψηλός- και πήγε δίπλα της να την ρωτήσει τι συμβαίνει. Η γιαγιά είχε από την στεναχώρια της κόψει την κάρτα, και του έλεγε ότι δεν έχει παιδιά, και είναι και χήρα, και πώς θα πάρει την σύνταξη της χωρίς το βιβλιάριο.

Ο άντρας τότε την αγκάλιασε και αυτί έκλαιγε συνεχώς, και τότε έβγαλε από την τσέπη του χρήματα, και της έδωσε να πάει να ψωνίσει, όπως της είπε.

Συγκλονιστικές στιγμές, η γιαγιά τον ρώτησε ποιος είναι και της δίνει χρήματα, και ο άντρας απάντησε, γιαγιά μην στεναχωριέσαι,είμαι στην Περιφέρεια Κρήτης σύμβουλος, μην φοβάσαι της είπε. Πάτρα της λέει να κάνεις την δουλειά σου και έχει ο θεός.

Η γιαγιά είχε έρθει όπως μας είπε από ένα μακρινό χωρίο, για να δει πως θα πληρωθεί την αγροτική της σύνταξη, πρώτη φορά με κάρτα από ΑΤΜ.

Συγχαρητήρια στον περιφερειακό σας σύμβουλο, και θα ήθελα πολύ να μάθω το όνομα του, συγχαρητήρια στον κρητικό λαό.

Π.Θ., κάτοικος Αθηνών”

Δείτε τη φωτογραφία με τις γιαγιάδες και το δημοψήφισμα που σαρώνει στο διαδίκτυο και πώς πήγαν ακόμα και ξεβράκωτες στα ΑΤΜ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.