Έξαλλος ο Μητρόπουλος στο MEGA: “Μέχρι αύριο θα αυτοκτονήσω” [video]

Σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ρεπορτάζ που προέβαλε ο σταθμός στο οποίο αναφερόταν ότι ο Αλέξης Μητρόπουλος βρίσκεται οριστικά εκτός λίστας του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας του αιτήματος του οικονομικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του βουλευτή για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο κ. Μητρόπουλος έκανε “έκρηξη” απαντώντας στο MEGA λέγοντας ότι τον “εξευτέλισε” με τα όσα μετέδωσε.

Σε πρόσκληση της Μαρίας Σαράφογλου, μάλιστα, να βρεθεί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού για να παραθέσει τις διαφωνίες του είπε: “Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για αποκλεισμό του κ. Μητρόπουλου, ήταν ειλημμένη αμέσως μετά το αίτημα για άρση της ασυλίας του.

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση φοροδιαφυγής ταλανίζει το γνωστό εργατολόγο εδώ και πολλά χρόνια. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η κατηγορία δεν είναι βάσιμη και πως η υπόθεση έχει παραγραφεί.

Ωστόσο ευρέως έχει διατυπωθεί και η άποψη πως το “παρών” στην ψήφιση του Μνημονίου ήταν που στοίχισε τη θέση του κ. Μητρόπουλου στην εκλογική λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η απόφαση για τον κ. Μητρόπουλο έχει ήδη ληφθεί.

Το «παρών» που ψήφισε ο γνωστός εργατολόγος κατά την ψηφοφορία για την ψήφιση του Μνημονίου στη Βουλή αλλά και το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής – για την οποία ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Δείτε το βίντεο με την έκρηξη του Αλέξη Μητρόπουλου στο MEGA:

Διαβάστε γιατί αίρεται η ασυλία του Αλέξη Μητρόπουλου και ποιο το πρόστιμο-μαμούθ στον Αλέξη Μητρόπουλο για φοροδιαφυγή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.