Η Θάνου τηλεφώνησε στη Ζωή. Τι της είπε και ποια η απάντηση

Γιατί πήρε η Βασιλική Θάνου τηλέφωνο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Τι της είπε και τι της απάντησε η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής;

Η Βασιλική Θάνου, της οποία η ηλικία, αλλά και η ομοιότητα με τη Ντένη Μαρκορά, μονοπωλούν τα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται οτι είναι έξυπνη.

Προκειμένου μην την πιάσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο στόμα της, η Βασιλική Θάνου αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να την πάρει τηλέφωνο.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν λοιπόν η νέα, υπηρεσιακή πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με πρωτοβουλία της πρώτης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ευχήθηκε στη Βασιλική Θάνου «καλή επιτυχία» και η πρωθυπουργός ενημέρωσε την κυρία Κωνσταντοπούλου ότι εξεδώθη το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής.

Η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής της απάντησε ότι μόλις φθάσει στη Βουλή θα ακολουθηθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες για τη θυροκόλλησή του.

Οπως αναφέρει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο δελτίο τύπου που εξέδωσε θα έχει και συνάντηση με την κ. Θάνου.

Διαβάστε πόσο χρονών είναι η Βασιλική Θάνου, τα απίστευτα σχόλια για Βασιλική Θάνου-Ντένη Μαρκορά και τι λένε όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.