Σοκάρει ηθοποιός του Μπρούσκο: “Εδώ και τρεις μήνες είμαι στα πρόθυρα να αυτοκτονήσω”

Τι αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός του Μπρούσκο, Ντόρις Κυριακίδου;

Λίγο πριν την αυριανή πρεμιέρα του Μπρούσκο για τη φετινή σεζόν, ηθοποιός που παίζει σε αυτήν συγκλονίζει με ανάρτησή της στο Facebook καθώς αποκάλυψε πως εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

kyriakidouΟ λόγος για την Κύπρια ηθοποιό Ντόρις Κυριακίδου η οποία στη σειρά υποδύεται την Ανδρούλα, την οικιακή βοηθό του Αχιλλέα και της Μελίνας,η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το εξής μήνυμα, αναφερόμενη στις δυσκολίες που περνάει το τελευταίο διάστημα.

Τις δυσκολίες που έχει περάσει, καθώς και το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στα πρόθυρα να αυτοκτονήσει, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Ντόρις Κυριακίδου.

Πρόκειται για την αγαπημένη και καταξιωμένη Κύπρια ηθοποιό Ντόρις Κυριακίδου ή για όσους τη γνώρισαν μέσα από το γνωστό σίριαλ “Μπρούσκο“, την τηλεοπτική “Ανδρούλα”, που στη σειρά είχε χάσει τον γιο της σε ατύχημα, στο οποίο είχε εμπλακεί ο “Αχιλλέας”.

Δείτε τι έγραψε η Ντόρις Κυριακίδου από το Μπρούσκο:

ntoris-kyriakidou

Διαβάστε τι θα συμβεί στον τρίτο κύκλο του Μπρούσκο και γιατί επέβαλλε το ΕΣΡ πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε Μπρούσκο, Καρντάσιανς, Πάνια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.