Διαζύγιο βόμβα για τον Θέμο Αναστασιάδη: Γιατί χώρισαν οι δρόμοι τους

Με ποιον παίρνει διαζύγιο βόμβα ο Θέμος Αναστασιάδης; Γιατί χώρισαν οι δρόμοι τους;

Μία πολύ πετυχημένη συνεργασία πολλών ετών έφτασε στο τέλος της. Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στο τηλεοπτικό τοπίο.

Έτσι στον καινούργιο κύκλο της εκπομπής, της «Όλα», ο Βαγγέλης Περρής δεν θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Αναστασιάδη, αλλά ούτε και στην επιμέλεια της εκπομπής. Το «διαζύγιό» τους στην τηλεόραση είναι συναινετικό, ενώ η συνεργασία τους στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» θα συνεχιστεί.

Από την προηγούμενη σεζόν ο Βαγγέλης Περρής είχε δηλώσει ότι ήθελε να σταματήσει από την τηλεόραση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την παρουσίαση και έτσι τη φετινή σεζόν θα είναι υπεύθυνος για την εκπομπή «Σπάτα Live» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η πρόταση από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την καινούργια εκπομπή του έγινε το καλοκαίρι και έτσι μετά από συνεννόηση που είχε με τον Θέμο Αναστασιάδη αποφάσισαν πως οι τηλεοπτικοί δρόμοι τους θα χωρίσουν…!

Έτσι αυτές τις μέρες ο Βαγγέλης Περρής ετοιμάζεται με Ουγγαρέζο και Συνατσάκη να «χτυπήσουν» την ερχόμενη Δευτέρα ενώ ο Θέμος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του προετοιμάζονται για να κάνουν πρεμιέρα τη μεθεπόμενη Δευτέρα, στις 9 Νοεμβρίου.

Δείτε τα έγγραφα, που καίνε τον Θέμο Αναστασιάδη για την υπόθεση των 5 εκ. ευρώ και σε ποιο κανάλι φαίνεται να πηγαίνει ο Θέμος Αναστασιάδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.